Skal vise respekt

Sir Alex Ferguson insisterer på at United har lært av 0-1 tapet mot FC København for to år siden.

Publisert Sist oppdatert

Den gang reiste Fergusons reservepregede mannskap til Danmark med lave skuldre og høye forventninger om en enkel kamp, men etter 90 minutter lyste måltavla 1-0 i favør hjemmelaget. Dermed måtte United slå Benfica i sin siste kamp for å være sikre på avansement.

Det er en situasjon Sir Alex er fast bestemt på å unngå denne gangen, noe som innebærer at vi får se et toppet Unitedmannskap på Energi Nord Arena i morgen.

"Det viktigste er at vi viser Aalborg respekt," fortalte Ferguson på en pressekonferanse i dag.

"Aalborg er en liten klubb med bare 10,000 fans, men vi må sørge for å ikke havne i noen feller og å spille på vårt beste nivå. For to år siden gjorde vi tabben ved å velge laget mot København siden vi var i en komfortabel posisjon og vi endte opp med å kjempe for å kvalifisere oss, så vi skal absolutt vise oss fra en annen side på tirsdag."

Aalborg klarte 0-0 borte mot Celtic i sin åpningskamp og Ferguson har lagt merke til danskenes arbeidsmoral og defensive strategi. Men etter et tilsvarende resultat hjemme mot Villarreal advarer Sir Alex om at Unied er forberedt på hva som må gjøres for å vinne i morgen.

"Aalborgs resultat var fantastisk, tatt i betraktning hvor gode Celtic er hjemme i Champions League," fortsatte Ferguson.

"Med kun et hjemmetap på alle disse årene så viser det hvilket viktig resultat dette var for Aalborg, så det gjør tirsdagens kamp enda mer interessant. Men Villarreal møtte oss på et gunstig tidspunkt for de, ettersom vi enda ikke har nådd vår beste form og jeg tror vi er i en mye bedre form nå."

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS