– Rooney beklaget filming

Sir Alex Ferguson har i dag fortalt at Wayne Rooney har bedt om unnskyldning for at han falt svært lett inne i Villarreals 16-meter, i et forsøk på å få straffe.

Publisert Sist oppdatert

Dommer Roberto Rosetti ga verken straffe eller gult kort i situasjonen, men Villarreal-spillerene var ikke i tvil om at Rooney skulle fått kort.

"Jeg tror Wayne forutså duellen, fordi han forventet å få straffe. Det er ulikt han å gjøre dette. Jeg har sett situasjonen, og han har sagt unnskyld" sier Ferguson ifølge Manchester Evening News.

Skotten brukte også sjansen til å kritisere tidligere Arsenal-spiller, og nå Villarreal-spiller, Robert Pires. Ferguson sa at grunnen til at Rooney filmet er at han har sett for mye på Pires.

"Men Wayne sa i det minste unnskyld. Det vil du aldri se Pires gjøre" sier Sir Alex.

Gårsdagens kamp var det fjerde strake oppgjøret mellom United og Villarreal som endte målløst. Ferguson har ingen forklaring på hvorfor begge lag sliter med å score, siden han mener at United er et angripende lag og Villarreal også scorer mye.

"Det er helt utrolig at vi ikke har scort på fire kamper. Jeg vedder på at publikum ikke vil at vi skal møtes i finalen".

Powered by Labrador CMS