Fergie forventer tøff kamp

Skotten mener det ville være idiotisk å ikke ha respekt for Valencias gode hjemmestatistikk.

Publisert Sist oppdatert

Foran morgendagens kamp mot Valencia står Manchester United med kun én seier på sine 18 tidligere besøk i Spania. Ferguson vet at en ny tøff test venter i morgen.

– Valencias hjemmestatistikk opp gjennom årene har vært god, sier Ferguson ifølge manutd.com.

– Det ville være idiotisk å ikke respektere denne. Man må være klar over at Spania har produsert lag som har vunnet turneringer i mange år nå. Standarden i spansk fotball har alltid vært god, så ja, det er et vanskelig sted å vinne.

I forrige uke var Ferguson i Spania og så Valencias kamp mot Atletico Madrid. Dette gjorde han til tross for at hans eget lag møtte Scunthorpe i ligacupen, noe som gjorde at han gikk glipp av sin tredje Manchester United-kamp siden han overtok i november 1986.

– Jeg så et meget godt lag da jeg var her forrige uke. Vi forventer en veldig tøff kamp – de leder ligaen og spiller bra.

– 0-0-kampen mot Rangers var skuffende, men vi har fem kamper igjen for å kvalifisere oss. Vi har en vanskelig oppgave i morgen, men det er det som er så bra med Europacupen – man møter de beste lagene fra nasjoner som Spania, Italia og Tyskland. Det er det som gjør denne turneringen så fantastisk.

Powered by Labrador CMS