Møter Barcelona i USA

Manchester United skal spille fem kamper i USA til sommeren – blant annet mot MLS All-Stars og Barcelona. Se oversikten over hele turen her.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United gjentar suksessen fra i fjor og skal også til sommmeren på USA-tur i sesongoppkjøringen. Det ble igår bekreftet at United skal møte MLS All-Stars i New Jersey 27. juli, og idag ble resten av programmet offentliggjort.

United spiller første kamp på Gilette Stadium i Boston 13. juli, hvor motstander er New England Revolution. Deretter går turen videre via Seattle, Chicago og New Jersey, hvor United møter henholdsvis Seattle Sounders, Chicago Fire og MLS All-Stars, før siste stopp er Washington DC og kamp mot Barcelona på FedEx Field 30. juli – en stadion som rommer 91.000 tilskuere.

Sir Alex Ferguson er strålende fornøyd med å nok en gang legge sesongoppkjøringen til USA.

– Turene er en fantastisk mulighet for spillerne til å bli styrket som en enhet, å få gjennomført gode treninger og å møte fans fra rundt om i verden som ikke har mulighet til å se oss spille live hver uke, sier Ferguson.

– Våre besøk i USA har alltid vært fine. Treningsmulighetene er glimrende, og vi fant med all tydelighet i fjor ut at kvaliteten på MLS-lagene blir bedre og bedre – lagene er tøffe motstandere, noe som gir oss en flott oppkjøring til sesongen.

– Å avslutte med en kamp mot Barcelona vil bli et spesielt øyeblikk for alle våre supportere i USA.

Illustrasjonsbilde av Houston.

Kilde: Manutd.com

Powered by Labrador CMS