Ben eller Tomasz?

Sir Alex har en tøff avgjørelse å ta; hvem skal han velge som målmann til søndagens Community Shield-kamp mot Chelsea?

Publisert Sist oppdatert

Edwin van der Sar brakk to fingre i Audi Cup-kampen mot Bayern München, som gjør at sisteskansen er skadet i to måneder, og hvem som skal vokte målet framover er usikkert. Sir Alex sliter med å bestemme seg for hvem som skal vokte buret førstkommende søndag, når United spiller Community Shield-kamp mot fjorårets FA cupvinner, Chelsea.

Foster blir etter all sannsynlighet kalt inn i den engelske troppen som skal møte Nederland i en vennskapelig kamp neste uke. Kuszczak håper at førstelagsspill for Polen kan hjelpe ham mot førstelagsfotball i Edwins skadefravær.

Begge spilte en omgang hver under onsdagens kamp mot Valencia. Foster hadde lite å bryne seg på i første omgang, mens Kuszczak hadde to glimrende redninger etter pause.

”Jeg har en avgjørelse å ta til søndagens kamp. Både Ben og Tomasz har strålende ferdigheter, Tomasz hadde to gode redninger mot Valencia som han også hadde mot Boca.” Om Foster har Sir Alex tidligere uttalt at ikke har tvil om at Ben blir Englands fremtidige keeper.

Til søndagens kamp er Vidic, Brown, Neville og Rafael utelukket for spill. Det er ventet at O’Shea, Ferdinand, Evans og Evra skal bekle den bakre firer.

Kilde: The Times

Powered by Labrador CMS