Er fornøyd med ett trofé

Vi har muligheten til å vinne The Treble, men Sir Alex sier det er godt nok dersom United vinner én av de tre turneringene klubben er med i. Hva mener du?

Publisert Sist oppdatert

Med åtte serierunder igjen å spille, har Manchester United festet grepet om engelsk fotballs gjeveste trofé – ligatittelen. Laget ligger fem poeng foran Arsenal (de har riktignok én kamp mindre spilt), og ligger et hestehode og -hals foran de andre tittelrivalene.

Kombinert med snarlig semifinale i FA-cupen og kvartfinaleplass i Champions League, kunne ikke ting ha ligget bedre til rette for en gjentakelse av Treble-triumfen fra 1999.

Men Sir Alex Ferguson heller kaldt vann i årene på alle som tror det er sannsynlig at United vil klare det.

– Vi har en mulighet for The Treble, men det blir vanskelig. Mer vanskelig enn det noen gang har vært. Men vi vil gjøre vårt beste, sier Ferguson i et intervju som er gjengitt av SkySports.

– Dersom man ser bort ifra det grådige ønsket om å vinne tre troféer, føler jeg det slik at dersom man vinner ett stort trofé hver sesong, så bør man være fornøyd med det, sier en nøktern Ferguson, som ellers har hatt for vane å forsyne seg grådig av sølvtøyet som ulike fotballforbund setter som premie for konkurransene.

– Dersom det blir slik at vi kun vinner ett av de tre store troféene vi kjemper om, vil jeg være tilfreds med det, understreker Fergie.

Om ligainnspurten har Ferguson følgende å komme med:

– Det ser ut til at det står mellom oss og Arsenal, men man vet aldri. Manchester City, Chelsea og Tottenham har fremdeles muligheten. Du kan ikke avskrive dem. Men nå kommer det en rekke viktige kamper. Slik jeg ser, er hver eneste kamp fremover avgjørende. Alle må vinnes, i den forstand at hver gang du får tre poeng, er det nok et steg mot mållinjen.

Hva mener du? Bør United være fornøyde med kun ett trofé? Logg inn og kommenter!

Powered by Labrador CMS