Skryter av spillernes holdninger

Sir Alex Ferguson mener United trengte et tidlig mål i andreomgang dersom det skulle blitt storseier mot Swansea.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds titteldrømmer fikk seg et kraftig slag da Manchester City slo Newcaslte på St. James’ Park søndag ettermiddag. Til tross for dette greide United-spillerne å levere en god kamp mot Swansea i timene etterpå, som endte med en 2-0 seier til de røde.

Sir Alex Ferguson skryter av United-spillernes holdninger og innsats i kampen mot waliserne.

– Det kunne ha vært en sånn dag hvor de hang litt med hodene, sier Sir Alex til MUTV. – Men de spilte profesjonelt og de koste seg. De spilte bra og viste fin entusiasme. Jeg er fornøyd med spillernes holdninger. Det er et brukbart resultat for oss.

– Jeg tror kanskje supporterne, og vi også forsåvidt, var litt for optimiske når det kom til hvor mange mål vi kunne score. Men vi hadde mange sjanser. Vi spilte mye fin fotball, særlig i førsteomgang.

– Trengte et tidlig mål

Ferguson skryter av måten Swansea justerte spillet sitt på etter pause, og mener United trengte et mål kort tid etter pause dersom det skulle blitt en skikkelig storseier.

– I andreomgang roet Swansea ned tempoet litt og gjorde det vanskelig for oss å vinne ballen, noe de er gode til. Det er måten de forsvarer seg på: å holde på ballen, og de gjør det i lange perioder hvor det er vanskelig å få tak i den.

– De la seg litt dypere i banen og involverte keeperen, som er fantastisk med ballen, i spillet. De drepte kampen på den måten.

– Hvis vi hadde scoret et tidlig mål i andreomgang, kunne vi ha fyrt opp publikum og oss selv, og fått Swansea til å tvile litt på seg selv. Men vi fikk ikke det tidlige målet og kampen roet seg.

Powered by Labrador CMS