– Deres jobb er nå å støtte Moyes

Klar tale fra Sir Alex til fansen i sin avskjedstale på Old Trafford. Les alt han sa her.

Publisert Sist oppdatert

Han har ikke sagt mye etter at han trakk seg, men etter søndagens hjemmekamp mot Swansea tok Sir Alex som vanlig mikrofonen for å si farvel etter sesongen.

Forskjellen var at det nå var farvel for alltid til et fullsatt Old Trafford.

– Først vil jeg si takk til hele Manchester United. Ikke bare til direktørene, legeteamet, trenerne, spillerne eller fansen, men til hele klubben. Dere har vært den mest fantastisk opplevelsen i hele livet mitt.

– Jeg har vært heldig. Jeg har fått trene noen av de beste spillerne i landet og i Uniteds historie, og alle de som er her nå i dag har representert United på fantastisk vis. Jeg må få si at de har gjort det bra.

– Min pensjonsisttilværelse betyr imidlertid ikke slutten. Nå gleder jeg meg selv til å glede meg med dere i stedet for å lide med dere.

– Men tenk på det. Tenk på alle målene i siste minutt. Tenkt på de utrolige comebackene og også tapene. Alt er en del av denne fantastiske fotballklubben. Det har vært en utrolig reise. Takk for det.

– Men jeg vil minne dere på en ting. Når det var dårlige tider, så støttet klubben meg. Støtteapparatet støttet meg. Spillerne støttet meg. Nå har dere en jobb, og det er å støtte deres nye manager.

– Det er viktig.

– Men før jeg begynner å bable. Jeg vil hylle Paul Scholes som også gir seg i dag. Han er en fantastisk spiller. En av de beste United noensinne har hatt. Jeg vil også ønske Darren Fletcher raskt tilbake på fotballbanen igjen. Til de andre spillerne: Dere vet hvor gode dere er. Dere vet hva det betyr å spille for United. Ikke skuff dere selv nå videre.

– Til slutt. Fra hele Ferguson-familien. Takk.

Powered by Labrador CMS