– Vi skal gjøre vår del av jobben

– Så får vi bare håpe på scouser-hjelp, sier Fergie.

Publisert Sist oppdatert

I helgens nest siste Premier League-runde skal United ut mot Ex-Red Steve Bruce og hans mannskap på Stadium of Light.

Etter forrige helgs 3-1-seier over Tottenham på Old Trafford, er avstanden opp til Chelsea på usle ett poeng. Londonerne skal på sin side møte Liverpool på Anfield.

Sir Alex er ikke i tvil om at seieren mot formsterke Spurs – og ikke minst måten den kom på – har gitt hans disipler uvurderlig selvtillit i innspurten.

– Ja, mot Tottenham spilte vi helt uten nerver. Tenningsnivået vi viste var enormt, og på stillingen 1-1 var vi bare nødt til å heve oss. Og jeg synes disse tingene var den beste delen av måten vi spilte på. Vi viste både stor vilje og at vi ønsket å vinne, skryter skotten til ManUtd.com.

– Vi gjorde noen taktiske endringer som vi lyktes med, men tenningsnivået var aldeles fantastisk, gjentar han. Nå håper han elevene fortsetter der de slapp sist: – Ja, jeg stoler på at spillerne kan vise samme innstilling og vilje også i de to siste kampene, sier han.

De regjerende ligamesterne er fortsatt avhengige av at Chelsea avgir poeng. Men skulle londonerne snuble, har Fergie klokketro på at hans elever vil gjøre sin del av jobben.

– Men enkelt blir det ikke, advarer skotten: – Vi kan bare gå rundt å håpe på hjelp fra Liverpool, men vi har en jobb å gjøre selv. Vi må heller ikke glemme at dette er Sunderlands siste hjemmekamp.De har virkelig funnet formen, og Steve Bruce har gjort en god jobb siden han tok over.

– De vil utvilsomt gjøre sitt aller ytterste for å slå oss. Det vil ikke bli enkelt, avslutter han.

Powered by Labrador CMS