Viser støtte til landsmannen

Rovers-supporterne har krevet Steve Keans hode på et fat. Sir Alex Ferguson er imidlertid full av lovord om sin landsmann og managerkollega.

Publisert Sist oppdatert

United-bossen brukte noe av tiden til å vise sin støtte overfor Blackburn-sjefen da han på torsdag avholdt sin ukentlige pressekonferanse på Carrington. Og Sir Alex uttalte at han er spesielt imponert over hvordan landsmannen evnet å stå rakrygget selv da det stod på som verst.

– Han fortjener skryt fra alle mulige hold – også fra sine egne supportere. Kean har vist at han er en svært modig mann. Nå er det ingen som snaker om at fansen protesterer lenger, sa han.

Selv har Steve Kean riktignok til gode å uttale seg om støtten Fergie nylig viste ham, men uansett hvor takknemlig Rovers-sjefen enn måtte være, er han likevel klokkeklar på at ingen tjenester vil gjengjeldes når Blackburn og Manchester United mandag møtes til dyst på Ewood Park.

– Det blir garantert en tøff kamp, men husk nå på at vi fikk med oss et glimrende resultat mot United – og attpåtil på bortebane – tidligere i sesongen, minner Kean om overfor ClickLancashire.co.uk.

Han er derfor optimist med tanke på å ta nok en skalp mot ligalederne.

– Vi spilte jo veldig bra sist vi møtte dem. Hvorfor skulle vi ikke klare å gjenskape den prestasjonen på hjemmebane, spør den 44 år gamle skotten retorisk.

Powered by Labrador CMS