Vil ha tilbake Kagawa

Dortmund-fansen har startet en twitter-kampanje for å få tilbake United-spilleren.

Publisert Sist oppdatert

Shinji Kagawa vant gull i sin første sesong med United, men Sir Alex Ferguson slet med å finne rett plass til ham i laget. Samtidig slet han litt med skader, og nådde sjelden de høyder han jevnlig presterte på for Borussia Dortmund.

Etter en litt «rotete» sommer med landskamper i hele juni, sen ferie, kamper og ferie igjen før han reiste tilbake til Japan for en landskamp for halvannen uke siden, har han enda ikke kommet i gang denne sesongen.

Yokohama F.Marinos v Manchester United

Dortmund-fansen har lagt merke til det og savner sin gamle spiller. Derfor har de startet en twitter-kampanje som heter #freeshinji. Du kan selv se hva som skjer hvis du skriver inn det ordet i søkefeltet på twitter.

Dortmund-fansens håp, ifølge 101greatgoals.com, er selvsagt at klubben vil føle seg presset til å kjøpe United-spilleren før overgangsvinduet stenger ved midnatt 2. september.

Det er også blitt rapportert at Dortmund-fansen klokka 19.09 tirsdag ønsker at alle Dortmund-fans sammen bruker #freeshinji, for å vise nøyaktig hvor sterkt de ønsker ham.

Powered by Labrador CMS