Shinji Kagawa

Vil bli som Rooney og RvP

OPPDATERT 15.25 Shinji Kagawa søker mer selvtillit.

Publisert Sist oppdatert

Debutsesongen på Old Trafford ble ikke bare bare for Uniteds første japaner. Det tok sin tid å bli vant med en annerledes kultur og et fremmed språk, i tillegg til en annen spillestill enn den han var vant til fra Borussia Dortmund. Kneskaden som holdt ham på sidelinjen i to måneder, bidro heller ikke til å gjøre overgangen lettere å takle.

Likevel; markant formheving etter nyttår og flere gode opptredener – ikke minst mot Norwich, hvor han attpå til scoret sitt første hattrick i United-trøyen, gjør at Kagawa nå ser med spenning og optimisme frem mot sin andre sesong på Old Trafford.

– Totalt sett var jeg ikke fornøyd, men jeg spilte bra i andre halvdel av sesongen. Det ga meg mer og mer selvtillit, sier Kagawa til Sports Illustrated, ifølge Sky Sports.

I Brasil med Japan

Nettopp selvtilliten er noe han selv innser at han trenger å jobbe med. Og da er det vel like greit å komme igang med byggingen så snart som mulig. Forhåpentligvis skjer det allerede tirsdag ettemiddag, når Japan møter Irak til VM-kvalifisering i Doha klokken 16.30.
Deretter byr det seg gode muligheter under Prøve-VM, eller FIFA Confederations Cup som turneringen egentlig heter. Den starter i Brasil på førstkommende lørdag, med Kagawa og Japan først ut, i aksjon mot vertslandet på berømte Maracanã i Rio de Janeiro.

– Forhåpentligvis vil selvtilliten bare øke i løpet av Confederations Cup, sier Kagawa.

– Det trengs, for i denne bransjen er det viktig å stå frem og vise at du vil ha ballen. Ja, rett og slett opptre som Rooney eller Van Persie. Jeg har lyst til å bli som dem, og trenger derfor å lykkes, få resultater, for å oppnå det.

Powered by Labrador CMS