Kjemper for sin fremtid

En selvransakende Shinji Kagawa innrømmer at han må heve seg.

Publisert Sist oppdatert

Hittil i høst har det blitt lite spilletid på den 24 år gamle japaneren. Og, når han først har fått sjansen, har han heller ikke klart å gripe den.
Fortsatt har han til gode å få spille 90 minutter, og i lørdagens hjemmekamp mot West Bromwich ble han erstattet allerede halvveis.

– Det må jeg bare ta som et klart budskap (fra manageren), sier Kagawa selv til den japanske avisen Hochi Simbun, ifølge The Telegraph.

– Jeg er nødt til å forbedre meg, ellers overlever jeg ikke i denne klubben. Men jeg må bare se positivt på det og fortsette forsøkene på å gjøre mitt beste.

Kagawa innrømmer at han ikke gjorde særlig mye av seg mot West Bromwich, men var likevel skuffet over å måtte se 2. omgang fra benken.

– Nei, jeg var ikke noe særlig involvert, og var heller ikke så mye borti ballen. Samtidig gjorde jeg et forsøk på å være tålmodig, så jeg følte meg ikke så verst etter første omgang. Da tenkte jeg at det ville bli mulig å finne noen åpninger og skape sjanser i 2. omgang. Derfor føltes det skuffende å bli tatt av.

Shinji Kagawa har til nå spilt 30 obligatoriske kamper for United etter overgangen fra Borussia Dortmund i fjor sommer; 25 av dem fra start. Til nå i høst har han vært på banen ved fire anledninger, hvorav én gang fra benken (mot Wigan i Community Shield). I de øvrige tre – mot Bayer Leverkusen, Liverpool (ligacupen) og West Bromwich, har han altså måttet finne seg i å bli tatt av banen underveis.

Powered by Labrador CMS