Irritert og skuffet

Shinji Kagawa er misfornøyd med egne prestasjoner.

Publisert Sist oppdatert

Shinji Kagawa kom til United etter å ha vært en sentral brikke i et Dortmund som hadde satt Bayern München på plass to sesonger på rad.

Overgangen har imidlertid ikke blitt som han hadde ønsket, og nå snakker Kagawa litt om situasjonen.

– Jeg har ikke scoret noen mål denne sesongen, og det irriterer meg. Dette er første gang i karrieren min at jeg ikke klarer å produsere noe på banen. Det er skuffende, sier han til SkyPerfecTV, ifølge goal.com.

– Målet mitt er å score i hver eneste kamp, men noen dager føles det som om jeg rett og slett ikke kan vinne. Jeg vet jeg bare må jobbe meg forbi det, og ja, hvis jeg ikke klarer det så vil det vise at jeg ikke har utviklet meg som spiller. Derfor er det ekstremt viktig med rett fokus ut sesongen og å jobbe meg gjennom den mentale bokkeringen jeg sliter med.

Med et par unntak har Kagawa hatt en svak sesong, men han har faktisk spilt i fem av de seks gruppespillskampene i Champions League – som kanskje har vært høydepunktet i Uniteds sesong så langt.

–  Nå vil vi slå Olympiakos og komme til kvartfinalene. Målet er selvsagt å vinne hele turneringen. I fjor så jeg mine tidligere lagkamerater i Dortmund der, og hvis vi avanserer så vil jeg gjerne møte Dortmund eller Barcelona. Jeg ville likt å spille mot Messi og Iniesta. Jeg har beundret Iniesta gjennom hele karrieren min, sier han.

Powered by Labrador CMS