Inspirert av tidligere lagkamerater

Shinji Kagawa innrømmer at gamleklubben Dortmunds prestasjoner i Champions League har gitt ham pågangsmot foran neste sesong.

Publisert Sist oppdatert

Shinji Kagawa har hatt en variert første sesong på Balløya. Selv om det har blitt en del kamper på japaneren har han aldri satt det samme preget på Manchester United og Premier League som han gjorde i Dortmund og Bundesliga før overgangen til England.

Likevel har den lille ballkunstneren gitt publikum på Old Trafford en smaksprøve på hvilke kvaliteter han besitter, og kanskje er neste sesong Kagawas år.

Lørdag skal gamleklubben til Kagawa ut i Champions League-finale mot de tyske rivalene Bayern Munchen på Wembley. Japaneren ønsker sine gamle lagkamerater lykke til i finalen, og forteller samtidig at han ser på det som motivasjon til Uniteds neste sesong i Europa.

– Jeg vil spille bedre i Champions League neste sesong, for jeg har blitt veldig inspirert av å se Dortmund komme seg til finalen. Det er oppmuntrende å se at det også er en mulighet for meg på den store scenen med Manchester United, sa han til ManUtd.jp nylig.

– Jeg har fulgt dem nøye, og jeg har holdt kontakten med flere av spillerne. Hver gang de har gått videre har jeg sendt dem en tekstmelding for å gratulere.

Bayern Munchen vant serien med hele seks kamper igjen denne sesongen. Det er ny tysk rekord, men likevel har ikke de suverene mesterne klart å slå Dortmund på lagenes siste seks oppgjør i serien.

– Bayern kommer til å få det tøft mot Dortmund da de ikke har slått dem i serien på tre sesonger.

– Dortmund kommer til å spille sitt spill uten å undervurdere motstanderen. Jeg forventer en meget spennende kamp, og jeg håper at Dortmund vil bli kronet som mestere, avsluttet Kagawa.

Powered by Labrador CMS