Kagawa: Slet også i United.

– Hjertet var i Dortmund

Shinji Kagawa følte at han måtte bort fra Manchester.

Publisert Sist oppdatert

Den japanske midtbanespilleren forlot som kjent Old Trafford på overgangsvinduets siste dag. Da hentet Borussia Dortmund, klubben han forlot i 2012 til fordel for Manchester United, ham tilbake til Signal Iduna Park på billigsalg. Overgangssummen på 6.3 millioner var nesten £8 millioner mindre enn beløpet United la ut for ham i juni 2012.

Kagawa er dermed tilbake der han hadde så stor suksess i sesongene forut for de to årene han tilbrakte i Manchester.

– Jeg ville tilbake til BVB, og kun til BVB, sier han nå, ifølge Manchester Evening News, og er åpenbart fornøyd med igjen å kunne trekke på seg den gule trøyen for Jürgen Klopps lag.

– Her, og ingen andre steder, ønsker jeg å oppnå suksess igjen, slår han fast, og forklarer årsaken til at han ikke lenger ønsket å forbli United-spiller:

– I fotball er det kun fakta som gjelder – statistikker, scoringer, assists. Sånn sett var det mye som manglet. Trolig var det også det som gjorde at jeg ikke lenger var inkludert i klubbens fremtidsplaner.

– Ble ikke regnet med av Moyes

– Særlig min andre sesong ble vanskelig, det vet alle. Manageren regnet ikke med meg, og samtidig gjorde laget det dårlig.

– Derfor er jeg desto mer lykkelig over å være tilbake her. Uansett var det her jeg hadde mitt hjerte, her i BVB, sier 25-åringen fra Kobe. Han fikk en strålende retur til Borussia da han scoret et av målene i helgens 3-1-seier over Freiburg. Tirsdag kveld ble han imidlertid sittende på benken da lagkameratene hans ordnet 2-0 over Danny Welbecks Arsenal i Champions League.

Powered by Labrador CMS