– Frustrasjonen trigger meg

Shinji Kagawa er motivert til å slå tilbake etter den skuffende 2013/2014-sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Sesongen 2013/2014 var ni måneder med mareritt for Manchester United. De gikk på smell etter smell og endte til slutt opp på en smått utrolig 7. plass, like over Southampton på tabellen.

Shinji Kagawa var kanskje ikkje David Moyes’ mest betrodde mann, men den kreative japaneren legger ikke skjul på skuffelsen som fortsatt hviler over ham.

Trives i klubben

– Når jeg ser tilbake, så var det en tøff sesong, sa han til den japanske klubbsiden til Manchester United, og fortsatte:

– Jeg vil bruke den frustrasjonen som en trigger til å utfolde meg denne sesongen, utfordre meg selv til å gjøre nye ting. Jeg kommer til å jobbe hardt for å oppnå målene mine og resultater. Jeg koser meg for tiden, det er det tredje året med United og jeg kjenner lagkameratene mine veldig godt.

– En lærepenge

Kagawa ser frem til den kommende sesongen, og ønsker å gi fansen hva de forventer av en av Europas største fotballklubber; troféer.

– Vi har fått en lærepenge etter forrige sesong. Det er viktig for oss å stå sammen og jobbe mot et felles mål. Vi kan gjøre det mye bedre om vi får det beste ut av oss alle.

– Vi ønsker å fortsette suksessen med managerens nye system, og vi ønsker å vinne troféer. Det er hva fansen forventer.

Gjør som sjefen sier

Louis van Gaal er kjent for å omrokkere på lagene han tar over for å prøve sin egen taktikk og spillestil, og brukte ved flere tilfeller Shinji Kagawa som en sittende midtbanespiller i International Champions Cup.

– Det er syv-åtte år siden jeg spilte defensiv midtbane, men det viktigste er at jeg gjør mitt beste i hvilken som helst posisjon jeg spiller i. Jeg må oppnå resultater hvor enn jeg spiller.

– Sjefen ba meg tenke ekstra nøye over distansen mellom de defensive midtbanespillerne og å være mer bevisst overfor valgene jeg tar når jeg får ballen – med andre ord, hvordan jeg skal hjelpe med å bygge opp et angrep, sa han avslutningsvis.

GULLGUTTA: Her feirer Javier Hernandez sammen med Shinji Kagawa som serverte drømmepasningen som åpnet det paffe Real Madrid-forsvaret i siste gruppespillskamp mot de regjerende europamesterne Real Madrid.
GULLGUTTA: Her feirer Javier Hernandez sammen med Shinji Kagawa.
Powered by Labrador CMS