Bekrefter Kagawa-overgang

OFFISIELT: Borussia Dortmund bekrefter at de har hentet Shinji Kagawa tilbake til Tyskland.

Publisert Sist oppdatert

Søndag ettermiddag meldte tyske Bild at Shinji Kagawa returnerer til Borussia Dortmund, og senere samme dag kom den offisielle bekreftelsen på at japaneren spiller i gult og svart denne sesongen.

Den lille playmakeren har signert en fireårskontrakt med den tyske klubben, som selv kunne bekrefte nyheten om japanerens overgang på sin Twitter-konto:

Dortmund har enn så lenge ikke offentliggjort prisen på den japanske teknikeren, men ifølge tyske Bild, ligger prislappen på rundt 8 millioner euro, altså om lag £6.3 millioner pund.

Shinji Kagawa var riktignok ikke spesielt dyr da United hentet ham, men det sier uansett ganske mye om oppholdet hans i United at han nå går på billigsalg tilbake til Dortmund igjen.

MK Dons-kampen ble i så fall Kagawas siste kamp for United, og han ender med 57 kamper og seks mål. Tre av de målene kom i hat-tricket hans mot Norwich i debutsesongen.

Det har vært ventet noen dager at dette ville skje, og på søndag var det nye møter på et hemmelig sted i Dortmund, og tidlig på ettermiddagen skal alle ha vært enige.

Kagawa har ikke klart å tilrive seg favorittposisjonen, og han har blitt prøvd i andre posisjoner uten særlig hell. Kanskje ville United-karrieren blitt annerledes om Ferguson hadde blitt lenger, men det får vi aldri svaret på.

Powered by Labrador CMS