Kagawa ønsker VM-suksess

Jeg føler meg ansvarlig overfor laget og, i VM-sammenheng, ønsker jeg en seier.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg har en sterk vilje for dette mesterskapet, og jeg burde være den den som leder laget. Siden tiden er begrenset, får jeg ikke gjort noen spesielle forberedelser, men jeg er fast bestemt på å forberede meg mentalt og fysisk og for å få meg selv i best mulig stand foran den første kampen, sa Kagawa overfor The Guardian.

Venstrekant mot Elfenbenkysten

Ifølge pålitelige Mark Ogden i The Guardian, har kilder som står nære Japan uttalt at Kagawa mest sannsynlig blir tildelt en rolle på venstrekanten – som så mange ganger før på landslaget – når de møter Elfenbenkysten natt til søndag.

KAGAWA: Her i aksjon i Champions League i høst.
KAGAWA: Her i aksjon i Champions League i høst.

Det hindrer United-playmakeren til å operere i sin favorittposisjon, men Kagawa ser uansett frem til kampen – og tenker tilbake på da han scoret en nydelig volley mot Italia på samme stadion i Confederations Cup i fjor.

– Jeg ønsker å holde meg i tøylene og prøve å ikke tenke for mye på å score, men at jeg må ha et godt forhold til stadionen, sa han videre.

– Jeg husker da jeg scoret og jeg tror at jeg og Recife (byen kampen spilles i) kan bli gode venner. Jeg tror det er bra at jeg spiller min første kamp der. Dessverre, selv om jeg scoret, tapte vi kampen (mot Italia), men jeg liker fortsatt stadionen.

– Føler meg ansvarlig

Shinji Kagawa føler seg klar for å hjelpe nasjonen sin til VM-suksess.

– Uansett, vi er nødt til å spille som et lag. Jeg er glad for litt oppmerksomhet for å ha scoret der, men samtidig, jeg føler meg ansvarlig overfor laget og, i VM-sammenheng, ønsker jeg en seier.

Powered by Labrador CMS