Ny kamp står for døren

United møter Ajax Cape Town klokken 15.00 lørdag ettermiddag, og denne gangen tyder alt på at det blir med Shinji Kagawa fra start.

Publisert Sist oppdatert

De som hadde håpet å kunne studere nysigneringen i onsdagens kamp mot AmaZulu ble skuffet, men alle rapporter fra journalistene i Sør-Afrika og Sir Alex Fergusons uttalelser tyder på at japaneren vil starte lørdagens kamp mot Ajax Cape Town. Laget er farmerklubben til den mer berømte nederlandske klubben Ajax, og har tidligere hatt Tottenham-spiller Steven Pienaar i troppen.

– Vi har tenkt til å spille smart, men vil fortsatt prøve å spille på vår egen måte. Vi vil gjøre det til en spennende kamp med mange mål, slik at publikum får noe å glede seg over, sier Ajax Cape Town-manager Maarten Stekelenburg, navnebror til den tidligere Ajax-keeperen som lenge var i Uniteds søkelys.

Utenom Kagawa er det uvisst hvilket lag Ferguson vil mønstre fra start, men han har sagt at han vil gjøre endringer for å gi alle spilletid. Antonio Valencia fikk ikke spilletid mot AmaZulu og vil sannsynligvis være på banen lørdag. Kampen kommer nok dessverre for tidlig for nysigneringen Nick Powell, som ikke skal være i form nok til å spille kamp helt ennå.

Direktesendt på tv

Kampen vises direkte på TV2 PL HD1 og på kanalens alternative web-tv, Sumo, og starter altså klokken 15.00.

LIVE-tekst på united.no

Dersom du ikke har anledning til å se Uniteds sommerdebut, kan du alternativt følge løpende kampoppdatering her på united.no – eller….

Her kan du lese om klubbene United skal møte i sesongoppkjøringen

Powered by Labrador CMS