Slik spilles toppkampene

Se en oversikt over kampene mot de fem antatt tøffeste motstanderne for sesongen 2011/12.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United får en knalltøff åpning på sesongen, med vanskelige kamper på rekke og rad de to første månedene. I løpet av de ni første kampene møter United alle de fem andre lagene som blir sett på som de største favorittene til å kjempe i toppen – Chelsea, Manchester City, Arsenal, Tottenham og Liverpool.

Også returmøtene mot disse lagene kommer med relativt stor hyppighet. Kamp to mot Arsenal, Chelsea, Liverpool og Tottenham kommer alle i løpet av seks helger i januar, februar og mars, mens Manchester City venter først i 36. serierunde i slutten av april.

Også verdt å merke seg er at United møter alle disse lagene, med unntak av Liverpool, på hjemmebane i første halvdel av sesongen.

Oversikt over toppkampene

Slik spilles Uniteds kamper mot de andre antatte topplagene sesongen 2011/12:

Chelsea:17. september (hjemme) og 4. februar (borte)Manchester City:22. oktober (hjemme) og 28. april (borte)Arsenal:27. august (hjemme) og 21. januar (borte)Tottenham:20. august (hjemme) og 3. mars (borte)Liverpool:15. oktober (borte) og 11. februar (hjemme)

HER kan du se hele terminlisten for Premier League sesongen 2011/12.

NB! Kampene vil få nye klokkeslett og datoer når tv-selskapene har sett seg ut hvilke kamper de vil ha. Det kan fortsatt drøye noen uker før disse tidspunktene blir klare, og terminlisten vil også endres i løpet av sesongen.

Powered by Labrador CMS