Manchester United Pre-Season Training Session

Scott McTominay etter 4-1 mot Melbourne Victory: − Alle er utrolig fornøyde med Ten Hag

Publisert Sist oppdatert

Fredag spilte United kamp mot Melbourne Victory i pre-season. Erik ten Hags andre kamp med United endte med 4-1 seier. En av de merkbare forskjellene på spillestilen under ten Hag er at flere av spillerne er med oppover i banen for å skape målsjanser. Scott McTominay var blant de tre spillerne som havnet på scoringslista i fredags kamp.

− Når du får en ny manager er det mange nye ideer og mange ting vi må ta med oss når det gjelder hva manageren ønsker fra oss, i tillegg til en litt annen formasjon enn vi har spilt tidligere, sa McTominay til MUTV etter kampslutt.

Kampen ble spilt på Melbourne Victorys hjemmebane i Australia. Ten Hag lot hele 20 spillere få prøve seg i en omgang hver, mens Tom Heaton voktet buret hele kampen. McTominay var å se på den nedre delen av midtbanen i starter elleveren.

− Jeg synes i kveld var en god test med tanke på laget vi spilte mot. De spilte litt dypere og var vanskeligere å komme seg gjennom. Det er klart at alle er utrolig fornøyde med den nye treneren når det gjelder detaljene og arbeidet vi gjør, sa midtbanespilleren.

Melbourne Victory v Manchester United
BILDE MED FANSEN: Scott McTominay tok bilder med fansen i Australia.

United-spillerne landet i Thailand lørdag forrige uke, og samme dag gjennomførte de sin første økt i landet. Tirsdag spilte United kamp mot Liverpool, der det endte med storseier 4-0.

− Alle er godt trent nå. Vi kan bli enda bedre, jeg kan bli enda bedre. Hele laget kan bli bedre, noe som selvsagt er en fordel for fremtiden også. Det er ting vi kan forbedre oss på, og det ser vi fram til, la McTominay til.

 

Powered by Labrador CMS