– Min eneste prioritet for øyeblikket er å vinne et trofé med United

Til tross for at han er på landslagsoppdrag, er det å vinne med United som står i hodet på Scott McTominay.

Publisert Sist oppdatert

Scott McTominay tar stadig nye steg som fotballspiller. Denne sesongen har forbedringen kanskje vært mest merkbar foran mål, og den høyreiste midtbanekrigeren har bare Bruno Fernandes og Marcus Rashford foran seg på toppscorerlisten.

I tillegg har 24-åringen tatt mer og mer lederansvar, blant annet ved å lede barndomsklubben i ligacupoppgjøret mot Watford, en kamp der han også scoret det eneste og avgjørende målet.

Midtbanespilleren har også blitt en betrodd mann på det skotske landslaget, men til tross for at skottene bare er få måneder unna et EM-sluttspill, og inne i kvalifiseringen til 2022-VM, kan det virke som om 24-åringen har tankene sine på Old Trafford.

– Min eneste prioritet for øyeblikket er å vinne et trofé med United, sier skotten nemlig i et intervju med Sky.

– Jeg er desperat etter å vinne et trofé i klubbfotballen.

McTominay mener United er på vei mot å bygge et lag som kan slå godt fra seg.

– Hvordan vi utvikler oss i ligaen og hva som skjer der, det kommer etter hvert. Jeg synes vi bygger mot et veldig godt lag.

SKOTSK JUBEL: Om ikke Scott McTominay vinner et trofé med United denne sesongen, er det fortsatt muligheter for å heve seg i sommerens EM.
SKOTSK JUBEL: Om ikke Scott McTominay vinner et trofé med United denne sesongen, er det fortsatt muligheter for å heve seg i sommerens EM.

Til tross for at det viktigste er å vinne sølvtøy med United, legger ikke skotten skjul på ambisjonene om å spille mesterskapsfotball med landslaget, også neste år.

– I den internasjonale fotballen har vi lyst til å dra til VM.

Uansett om det er i den røde United-drakten eller den blå Skottland-drakten, er det mye å spille for i både ukene, månedene og årene som kommer for McTominay.

– Det er mye å se frem imot, og det er bare en fornøyelse å spille for både Manchester United og Skottland.

Powered by Labrador CMS