McT (2)

– Vondt at vi ikke presterer bra nok for manageren

Publisert Sist oppdatert

Scott McTominay er blant de mange som har noe å bevise når United gjester Tottenham Hotspur Stadium lørdag kveld, ettersom han var blant de elleve som spilte fra start da han og lagkameratene ble ydmyket av Liverpool forrige helg.

I etterkant av 5-0-kampen har det stormet rundt skottens sjef, Ole Gunnar Solskjær. Midtbanemannen forteller at noe av det som smerter mest med nederlaget er følelsen av å ha latt treneren sin i stikken.

– Prestasjonen er ikke god nok for manageren, det er helt åpenbart og det er det som er vondt for oss spillere. Det var ikke bra nok på noen som helst måte. Vi må gjøre mer og det skjønner vi, sier 24-åringen til manutd.com.

McTominay erkjenner at den siste uken ikke har vært lett, men at United-garderoben innehar personligheter som er klare til å slåss, spesielt for fansen.

– De fortjener bedre. De var av en helt annen klasse den siste timen da vi var redusert til ti mann og de (Liverpool-spillerne) bare holdt i ballen. 

poologs
UNDER PRESS: Det har stormet rundt Ole Gunnar Solskjær etter at en periode med dårlige resultater kulminerte i et nedverdigende nederlag mot Liverpool.

Nå er midtbanekrigeren og resten av United-laget klare til å møte et Tottenham-lag de har levert gode prestasjoner mot tidligere.

Eksempelvis var 3-1-seieren over de liljehvite londonerne blant sesongens beste United-kamper foregående sesong. Skotten håper på at laget kan levere en liknende kamp i den engelske hovedstaden lørdag kveld.

– Man klarer åpenbart ikke å slutte med å tenke på Liverpool-kampen, men det er en slik reaksjon vi trenger. Noe sånt – en sånn kamp. Det er fightere og ledere i dette laget. Vi har så mye erfaring og vi gleder oss til kamp. Den kan ikke komme fort nok.

2021-22_wolverhampton_sak_1200x650
Powered by Labrador CMS