– De gjorde meg stolt

Manageren tror United nå kan vinne hele turneringen, men inrømmer at han var i tvil om det var riktig å gjøre så store utskiftninger på laget foran kveldens kamp.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Ferguson gjorde hele ni endringer fra laget som slo Schalke på bortebane foran dagens kamp. United var allikevel det klart beste laget på Old Trafford, og en stolt manager fikk bekreftet at han hadde tatt ut det riktige laget.

– Jeg våknet fire ganger i natt, og tok ut forskjellige lag. Men gjorde meg stolt. Jeg sa til meg selv ‘Han er en Mancester United-spiller. Hvorfor skal jeg ikke kunne bruke han?’, fortalte Sir Alex etter kampslutt.

– Det var en en semifinale, og det faktum at det er en så viktig kamp, gjør at man begynner å tvile, ‘Har jeg valgt det rette?’. Men jeg er glad det viste seg at vi hadde valgt rett.

United er med kveldens resultat klare for sin tredje finale på fire sesonger i Europas gjeveste klubbturnering, og sin femte totalt. Ferguson tror nå United kan gå hele veien, til tross for at siste hinder er ingen snauere enn FC Barcelona.

– Det er fantastisk for klubben. Det er her vi ønsker å være. Jeg har sagt mange ganger at vi burde ha gjort det bedre i Europa opp gjennom årene, og vi begynner å gjøre det nå.

– Jeg tror dette laget kan vinne turneringen. Det er et lag fullt av vilje og driv. Disse kvalitetene, kombinert med spillernes ferdigheter, vil komme godt med på Wembley

Finalen mellom United og Barcelona blir en reprise på finalen i 2009. Kampen spilles på Wembley 28. mai.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS