Nyah (3) sjarmerer United-fansen i senk

– Da jeg fortalte henne at Mata hadde kommentert videoklippet vårt, hoppet hun opp og ned i begeistring. Og så fortsatte hun å leke med dukkene sine, forteller pappa James.

Publisert Sist oppdatert

Den må tidlig krøkes som god krok skal bli…

I sesongens andre utgave av United-Supporteren skrev redaktør Lars Morten Olsen i sin leder at alle supportere har et ansvar for å støtte laget på Old Trafford.

En United-supporter som definitivt gjør sitt for å sikre at Manchester United skal få den støtten de fortjener fra tribunen også i fremtiden er James fra Worsley.

Nylig viste han gjennom et videoklipp hvordan han oppdrar sin tre og halvt år gamle datter til å bli en ekte United-supporter.

Det lille sjarmtrollet Nyah (3) har ingen problemer med å ramse opp alle United-spillerne og avslutter showet med å fremføre Zlatan-sangen:

– Pappas harde innsats har gitt resultater, skriver James.

Med tusenvis av kommentarer og «likes» er det liten tvil om at klippet falt i smak hos United-supportere verden rundt.

Også hos Juan Mata, som selv kommenterte Twitter-meldingen.

– Da jeg fortalte henne at Mata hadde kommentert videoklippet vårt, hoppet hun opp og ned i begeistring. Og så fortsatte hun å leke med dukkene sine! forteller James til Manchester Evening News.

– Hun aner ikke at hun har blitt en internettstjerne med millioner av visninger. Vi har fått meldinger fra mennesker over hele verden. Det har vært helt sykt. Telefonen min ringer konstant.

Senere la Lee også ut et nytt klipp fra noen år tidligere der datteren nynner på Cantona-sangen:

Noen fedre som kjenner seg igjen? Send din video til [email protected]!

Powered by Labrador CMS