Sam Platts rives

Den kjære United-puben forsvinner etter sesongen.

Publisert Sist oppdatert

(Hovedbilde: United-fan på Sam Platts under Champions League-finalen i 2008)

Søndag 4. juni spilles Michael Carricks testimonial på Old Trafford. Det kan bli Carricks siste kamp i Uniteds røde trøye.

Det som er helt sikkert er at det blir siste sjanse for United-fans til å få drikke og topp stemning på United-puben Sam Platts. Nå skal puben nemlig rives, for å gjøre plass til en ny trikkelinje (Metrolink) til Trafford-senteret.

– Dette medfører dessverre riktighet. Carricks testimonial vil bli vår siste åpningsdag, puben rives en gang i løpet av sommeren, får united.no opplyst fra en av eierne.

SAM PLATTS: Fans feirer Champions League-finalen.

Det er altså en ny trikkelinje fra sentrum og helt ut til kjøpesenteret Trafford Centre som er hovedgrunnen til rivingen. Samtidig har united.no lenge hørt at eierne har slitt med å få hjulene til å gå rundt. Én ting er nemlig inntektene fra United-fans på kampdag. En annen ting er inntektene ellers. Derfor har puben nå også i lang tid vært stengt utenom kampdager.

Så vidt Supporterklubben vet så er det ikke planer om å bygge en ny pub ala Sam Platts i nærheten av Old Trafford.

Det betyr at fans som har brukt Platts som fast tilholdssted før kamp må gå til et av de andre alternativene for å få stemning og drikke før kamp.

Supporterklubben er blant de som beklager at dette skjer, da Sam Platts har spilt en stor rolle for United-fans i mange, mange år nå.

PS. Fans som bruker trikken til Old Trafford vil altså kunne ta trikken mot Trafford-senteret, og gå av på stoppet «Wharfside» når alt er klart. Det stoppet vil ligge omtrent der Sam Platts til nå har vært.

Dette glemmer vi aldri:

 

Powered by Labrador CMS