BEKREFTET: Johnstone solgt

Det ble ingen A-lagskamper på Johnstone i United.

Publisert Sist oppdatert

Sam Johnstones Manchester United-karriere er som ventet over. Han har nå gjennomført en permanent overgang til West Bromwich Albion.

Han blir der Darren Moores første kjøp som manager. Han har signert en fireårskontrakt, og overgangssummen er ifølge Transfermarkt på £6,62 millioner.

Johnstone har hatt en rekke låneopphold, nå sist i Aston Villa som han nesten var med på å føre tilbake i Premier League.

A-laget til United har han aldri fått spille en tellende kamp for, selv om det var nære ved at det ble spilletid i starten av 2015/16-sesongen, da Louis van Gaal valgte å droppe David de Gea til ny kontrakt var signert, mens det var usikkert om Sergio Romero ville bli spilleklar.

Johnstone:

– Jeg har vokst opp i United, og har hatt en helt utrolig tid. Det er den beste klubben å lære i når du er en ung spiller, og du blir forberedt på fremtiden. Jeg har vært her siden jeg var ti år, så det er en trist dag for meg når jeg nå forlater klubben permanent.

– De siste sesongene har jeg spilt hver uke på lån, så jeg følte det var på tide å slå meg ned, og jeg kan ikke vente på å få gjort dette i West Bromwich Albion. Takk til alle for støtten, og jeg ønsker United all lykke de neste sesongene.

Lykke til selv, Sam!

Powered by Labrador CMS