Skaderammede Hammers

Manager Sam Allardyce har sine bekymringer foran onsdagens Premier League-oppgjør mot United hjemme på Upton Park.

Publisert Sist oppdatert

Det er spesielt forsvarsleddet som får "Big Sam" til å sukke litt tyngre enn vanlig.

Fra før av var han uten Winston Reid (strekk i låret) og George McCartney (kneskadet), og på lørdag måtte han se nok en forsvarsspiller, James Tomkins, hinke ut av bortekampen mot Southampton.

Dermed er en allerede tynn stall, blitt skåret helt inn til beinet.

– Og selvsagt – heller enn skader spredt ut over flere lagdeler, er alle sammen konsentrert om ett område – forsvaret. Det skaper selvfølgelig mer bekymring enn om vi manglet én bak, én på midten og én fremme, sier Allardyce til West Hams hjemmeside.

Ikke sånn å forstå at du trenger dine beste forsvarsspillere mot Manchester United …

– Nei da, ikke i det hele tatt, svarer 58-åringen, med dårlig skjult ironi.
– Ikke etter å ha sett hvordan de gikk hen og vant lett på søndag. Det var det man uten videre kan kalle en gjennomført profesjonell opptreden. Etter åpningsmålet virket det aldri å være tvil om sluttresultatet.
– Kontringsfotball er en av Manchester Uniteds største kunstgrener, noe vi igjen fikk se gjennom måten de spilte seg frem til straffesparket forut for mål nummer to.

– Derfor er vi som vanlig nødt til å være på vårt beste om vi skal ha håp om å få med oss noe fra kampen. Vi har vært nære på tre ganger tidligere denne sesongen, og håper på en gjentakelse onsdag kveld.

Hvor gode mener du at årets utgave av Manchester United egentlig er?

– Vel, jeg tror jeg må svare at de er like gode som på noe annet tidspunkt tidligere. Det sier jeg fordi ingen, normalt sett, vinner ligaen så enkelt og med så stor margin, eller leder med så stor margin på dette stadiet av sesongen, Egentlig er det ganske skremmende å tenke på hvor mange poeng de kan komme til å ende opp med. Jo, Man. United har vært fantastiske, og som vanlig har rotasjonspolitikken deres vist seg som et mesterstykke.
– Jeg håper likevel at vi skal klare å bremse dem litt på onsdag. Vi trenger noen poeng til, tror jeg, for å være helt sikre på å beholde plassen. Spesielt nå som de øvrige bunnlagene ser ut til å plukke flere poeng enn de har gjort tidligere i sesongen.

Powered by Labrador CMS