– Ikke utenfor vår rekkevidde

West Ham-manager Sam Allardyce med fornnyet håp foran lørdagens kamp på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

På dagens pressekonferanse i London sa 59-åringen følgende:

James Tomkins er tilbake. Han er bra igjen etter lyskeskaden, og skal trene med oss i formiddag. Dersom han ikke får noen reaksjon blir han med i troppen til kampen mot Manchester United.

– Resten av spillerne er okay etter onsdagens bravader (snudde 0-1 til 2-1-seier mot Tottenham i ligacupen).

– Forhåpentligvis klarer de å stelle i stand en like god forestilling på Old Trafford. I alle fall kan vi ta med oss gleden fra onsdagens opptreden og håpe på en tilsvarende innsats i dette svært viktige Premier League-oppgjøret på Old Trafford. Uansett hvor vanskelig oppgaven måtte synes, er den ikke utenfor vår rekkevidde om vi bare klarer å gjøre alt riktig, slik vi gjorde på onsdag.

– Hvorvidt en tilsvarende forestilling vil være nok? Hvem vet. Som vi alle vet vil et Manchester United i form, og dersom de har dagen, bli veldig vanskelig for oss.

Hva er ditt inntrykk av David Moyes’ nye tilværelse i Manchester United?

– Semifinale i Capital One Cup, kvalifisert som vinnere av Champions League-gruppen, og – uheldigvis for ham, en ligaposisjon han ikke ønsker seg. Men han vil mestre oppgaven. Han visste jo at det ville bli en vanskelig overgangsperiode etter Sir Alex. Jeg synes ikke at han har gjort det så dårlig som enkelte vil ha det til.

Men de har tapt sine to siste ligakamper på hjemmebane. Har Old Trafford mistet noe av auraen?

– Hvis vi ser oss tilbake; når tapte Manchester United sist tre hjemmekamper på rad? Hvilke odds ville det gitt? Verken David Moyes eller spillerne hans ønsker seg et slikt scenario. Sett på den bakgrunn, og at jeg vet hva United-spillerne står for, vil deres besluttsomhet og seiersvilje være særdeles sterk når de møter oss.

Tro du at Ravel Morrison har noe ekstra å bevise i denne kampen?

– For å være helt ærlig, synes jeg at formen hans har gått litt nedoverbakke. Men annet er ikke å vente hos en ung mann som har nådd så langt siden han kom hit. Han trenger å løfte seg igjen og slå tilbake dit han var i sine par, tre første kamper og så fortsette stigning derfra. Han er en særdeles talentfull fotballspiller, men vi vil at han skal vise det i annet enn bare glimtvis.

P.S.: David Moyes vil avholde sin pressekonferanse fra klokken 15.

Powered by Labrador CMS