Kamp mellom de fire store

Sir Alex Ferguson spår Premier League søndag. Skotten tror kampen igjen vil stå mellom "de fire store", og sjokkerer neppe noen.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Ferguson kommer søndag med sommerens minst originale spådom fra Asia. Skotten tror kvartetten bestående av Arsenal, Chelsea, Liverpool og United kommer til å kjempe om seieren i Premier League kommende sesong.

– Forskjellene mellom de fire store er minimal. Vi er godt fornøyde med signeringene våre, og sjansene våre er gode. Konkurransen fra rivalene våre blir likevel beintøff – hardere enn noensinne, uttaler Ferguson.

Aktiviteten på transfermarkedet viser at klubbene har skumle hensikter skal en tro skotten. Særlig Liverpools mange kjøp "bekymrer" Ferguson.

– Liverpool har kjøpt fem spillere, Arsenal to eller tre, mens Chelsea bare har kjøpt en og hentet noen til. Dette viser at viljen og ønsket om å vinne Premier League er stort også hos konkurrentene, fortsetter Fergie.

Ferguson er bestemt på å gjenta fjorårets sesongstart. En ?flying start? var alfa omega i fjorårssesongen.

– Jeg hadde god tro på oss i fjor, men følte at vi trengte den solide starten for å få overtaket på Chelsea. Chelsea har satt standarden de siste årene med en god sesongåpning, hvoretter formen har vart sesongen ut. At vi vant mye i starten hjalp oss enormt. Å inneha førsteplassen i over tretti uker med et ungt lag er ikke veldig lett, avslutter Ferguson.

Kilde: Sky Sports

Powered by Labrador CMS