Disse kobles til United

Sjekk hvilke VM-spillere som har blitt koblet til United, og når du kan se dem i aksjon.

Publisert Sist oppdatert

Sommerens store begivenhet, fotball-VM i Brasil, forhindrer ikke ryktemakerne i å spekulere i sommerens overganger. En hel haug av spillere har blitt koblet til Manchester United, som angivelig skal være villige til å bruke enorme pengesummer på å forsterke stallen i sommer.

Ansettelsen av Louis van Gaal har gjort at mange United-supportere igjen ser med optimisme på den kommende sesongen, etter at den forhenværende sesongens svake resultater førte til en stadig mer negativ innstilling til klubben.

Flere hadde nok håpet at United skulle få på plass en stor signering allerede før sommerens VM, men slik har det altså ikke gått. Som med barna på julaften, klør det i fingrene til fotballsupportere om sommeren. Utålmodigheten brer seg i takt med ventingen, mens en stadig økende frustrasjon er å spore etter hvert som det dukker opp et nytt, tomt rykte.

United.no har sett på et utvalg VM-spillere som har blitt koblet til Manchester United den siste uken. Her kan du også når du har sjansen til å se dem i aksjon neste gang.

Gonzalo Higuaín (Argentina)

Argentinske Higuaín forlot Real Madrid til fordel for Napoli før inneværende sesong. Hovedstadsklubben hentet inn blant andre Gareth Bale og Isco, noe som gjorde det trangt om plassen for den målfarlige spissen. Med gode bevegelser og hurtige bein har den fotballsmarte spissen fortsatt å banke inn scoringer i Serie A. Ble vraket fra start mot Bosnia-Hercegovina, men viste seg å være en viktig brikke da han kom inn og skapte rom for Lionel Messi i andre omgang.

Neste kamp: Iran, lørdag 21. juni klokken 18.00

Mats Hummels (Tyskland)

Borussia Dortmund-stopperen har i lang tid blitt regnet som den mest ettertraktede midtstopperen i Europa. 25-åringen har over lang tid levert solide prestasjoner på klubblaget, og tyskeren imponerte i sin første VM-kamp da han stanget inn 2-0 med en kontant heading. Hummels’ tilgjengelighet er usikker, men midtstopperens navn dukker likevel opp i ryktebørsen uke etter uke.

Neste kamp: Ghana, lørdag 21. juni klokken 21.00

Germany v Portugal: Group G - 2014 FIFA World Cup Brazil
LUFTENS BARON: Mats Hummels stanget inn 2-0 mot Portugal.

Thomas Vermaelen (Belgia)

Den belgiske midtstopperen ble raskt en hit i Arsenal etter overgangen fra Ajax. Vermaelen scoret i debuten, og som følge av storspillet ble «Verminator» kåret til månedens spiller to måneder på rad. Etter hvert har Wenger foretrukket Mertesacker og Koscielny foran den skadeplagede midtstopperen, som ble utnevnt til kaptein da Van Persie forlot Arsenal i 2012. Vermaelen er kjent som en ledertype med ekstrem styrke i luftspillet og hurtighet i beina.

Neste kamp: Russland, søndag 22. juni klokken 18.00

William Carvalho (Portugal)

Etter tidligere å ha vært et ukjent navn for de fleste fotballinteresserte, har William Carvalhos prestasjoner for Sporting Lisboa denne sesongen vekket interesse i hele fotball-Europa. Manchester United har vært den klubben som har vært hyppigst nevnt, og karakteristikken som en taklingssterk og ballvinnende midtbanespiller med gode ferdigheter med ball, er akkurat det mange Manchester United-supportere ønsker seg til klubben. Carvalho fikk ikke sjansen i 0-4-tapet mot Tyskland, men kan få sjansen når Portugal møter USA i hete Manaus.

Neste kamp: USA, mandag 23. juni klokken 00.00.

Portugal v Greece - International Friendly
ETTERTRAKTET: William Carvalhos prestasjoner denne sesongen har vekket interesse hos storklubbene.

Alexis Sánchez (Chile)

Uke etter uke har Alexis Sánchez blitt koblet til Manchester United. Som følge av tøff konkurranse om kantplassen i Barcelona, er den energiske og driblesterke chileneren et av sommerens heteste overgangsmål, skal man tro det som skrives på ryktebørsen. 25-åringen har scoret 39 mål på 88 seriekamper siden han kom fra Udinese i 2011.

Neste kamp: Nederland, mandag 23. juni klokken 18.00

Daley Blind (Nederland)

24-åringen ble kåret til årets spiller i Nederland etter sine solide prestasjoner på midtbanen til Ajax denne sesongen. På landslaget har Daley Blind blitt brukt som venstre vingback, men med en god evne til å lese spillet samt en utsøkt pasningsfot, foretrekker nederlenderen angivelig å være en dyp og balanserende midtbanespilleren. Blind noterte seg for en nydelig assist på Van Persies fantastiske heading. Det har blitt hevdet at United er på jakt etter både en venstreback og en midtbanespiller. Kan Blind være en løsning, og i så fall, i hvilken posisjon?

Neste kamp: Chile, mandag 23. juni klokken 18.00

Australia v Netherlands: Group B - 2014 FIFA World Cup Brazil
ANVENDELIG: Daley Blind kan spille både venstreback og sentral midtbane.

Arjen Robben (Nederland)

Til tross for at Robben har rukket å fylle 30 år, viste han at han fortsatt har fart i beina da han parkerte Sergio Ramos i 5-1-seieren mot Spania. Aldri har FIFA registrert en raskere spurt enn det Bayern-spilleren noterte seg for i løpsduellen med Ramos. Det er Daily Mail som hevder at Robben kan danne en trio med Wayne Rooney og Robin van Persie hos Manchester United, så gjenstår det å se om Louis van Gaal ønsker å hente sin nederlandske landslagsdisippel.

Neste kamp: Chile, mandag 23. juni klokken 18.00

Arturo Vidal (Chile)

Den chilenske midtbanespilleren blir av mange regnet som verdens beste midtbanespiller, og det kan være vanskelig å se for seg at Vidal skal forlate Juventus til fordel for Manchester United. Det stopper ikke ryktemakerne fra å stadig koble chileneren til Manchester-klubben. Gazzetto dello Sport hevdet at United vil undersøke Vidals tilgjengelighet og interesse etter at hovedpersonen selv er ferdig med fotball-VM. Manchester United har flere ganger blitt omtalt som verdens største fotballklubb, og klubben vil alltid gå etter de beste tilgjengelige spillerne har det blitt sagt. Så gjenstår det å se om Vidal er en realistisk mulighet eller en fjern drøm.

Neste kamp: Nederland, mandag 23. juni klokken 18.00

Spain v Chile: Group B - 2014 FIFA World Cup Brazil
KOMPLETT: Arturo Vidal har ikke mange svakheter, og blir av mange regnet som verdens mest komplette midtbanespiller.

Héctor Moreno (Mexico)

26 år gamle Héctor Moreno har blitt nevnt som et mulig overgangsmål for Louis van Gaal og United. Den meksikanske midtstopperen spiller for øyeblikket for Espanyol, hvor han har vært i tre år etter overgangen fra AZ Alkmaar, Louis van Gaals forrige klubb, i 2011. Héctor Moreno er en typisk ballspillende og smart midtstoppere. Kritikere vil hevde at han er for svak i lufta til å hevde seg i Premier League.

Neste VM-kamp: Kroatia, mandag 23. juni klokken 22.00

Luiz Gustavo (Brasil)

Manchester United er angivelig på jakt etter en midtbanespiller med defensive ferdigheter, og Luiz Gustavo har blitt nevnt som en potensiell signering for de røde fra Manchester. Luiz Gustavo er en viktig brikke i det gulljagende brasilianske landslaget, med sitt kloke posisjoneringsspill, sine gode taklinger og sitt trygge pasningsspill. 26-åringen gikk fra Bayern München til Wolfsburg før foregående sesong.

Neste kamp: Kamerun, mandag 23. juni klokken 22.00

Brazil v Mexico: Group A - 2014 FIFA World Cup Brazil
RIVJERN: Luiz Gustavo vet hvordan han skal takle motspillerne.

Luke Shaw (England)

Luke Shaw er fortsatt kun 18 år gammel, men har likevel lagt nesten to hele sesonger bak seg som førstevalg på venstrebacken til Southampton. Den 185 cm høye backen har kun fått to kamper for det engelske A-landslaget, men kan få sjansen i den siste og heller betydningsløse kampen mot Costa Rica. Leighton Baines har ikke imponert i sommerens VM, og Roy Hodgson kan begynne å bygge et lag mot EM i Frankrike i 2016. Alexander Büttners forventede overgang til Dinamo Moskva har fått mange til å spekulere i om Luke Shaw kan være så godt som klar for United. Chelsea har også blitt nevnt som en mulig kandidat, men José Mourinho skal angivelig heller gå for Atlético Madrids VM-vrakede Filipe Luis.

Neste kamp: Costa Rica, tirsdag 24. juni klokken 18.00

Juan Cuadrado (Colombia)

Det er ikke til å stikke under stol at Manchester United har slitt med svake prestasjoner fra kantene de siste årene. Colombianske Cuadrado har fått en veldig god start på sommerens VM, med to seirer mot henholdsvis Hellas og Elfenbenskysten. 26-åringen er en anvendelig og hurtig spiller som trives best når han kan drible og skjære innover i banen. Cuadrado ble hentet til Fiorentina fra Udinese i fjor sommer.

Neste kamp: Japan, tirsdag 24. juni klokken 22.00

Flere VM-spillere har blitt koblet til United denne sommeren, men disse er de som har blitt nevnt den siste uken. Savner du noen? Og hvilke spillere vil du helst se i United?

Powered by Labrador CMS