Ryktesaker, uke 36

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 12. september

10.00: I en såkalt eksklusiv sak søndag skriver The Suns Duncan Wright at Manchester City er klare til å gi United kamp om West Hams Declan Rice. United skal lenge ha pekt seg ut Rice som et sterkt alternativ til å forsterke midtbanen, men City ser visstnok også Rice som en erstatter for Fernandinho. Rice har tre år igjen av kontrakten sin med West Ham, slik at han kan komme til å koste opp mot 100 millioner pund.

Lørdag 11. september

08.00: Spanske Mundo Deportivo har en lengre sak om at Real Madrid kan komme til å sikre seg Paul Pogba gratis neste sommer. Det er ikke nytt, men det påpekes at ryktene sier at Pogba kun vil dit, ikke til Paris St. Germain eller Juventus. Avisen skriver også at sjansene for at Real Madrid biter på hvis United forsøker å selge Pogba i januar er liten, siden klubben ikke normalt vil betale for spillere som de kan få gratis et halvår senere, samtidig som fokus i januar sannsynligvis fortsatt vil være på Kylian Mbappé. United håper fortsatt at Pogba vil forlenge med dem.

Fredag 10. september

08.00: Bayern Münchens Kingsley Coman skal vegre seg for å skrive under på en ny kontrakt med den tyske storklubben. Grunnen er at han skal ønske seg til England og Premier League, skriver Le10Sport.

25-åringens kontrakt med Bayern München går ut sommeren 2023, og Coman har tidligere blitt koblet til Manchester United.

Torsdag 9. september

09.00: Fabrizio Romano forteller i sin podkast at Everton var svært nære å signere Donny van de Beek på lån på overgangsvinduets siste dag. Til slutt stoppet United overgangen. Det bekrefter det Van de Beeks agent har fortalt, mens The Athletic på sin side har hevdet at det ikke kom noen bud på nederlenderen.

Onsdag 8. september

13.00: Også Manchester Evening News skriver at United planlegger et fremstøt på Declan Rice neste sommer.

07.15: Ikke så mye snadder i dag. Daily Mirror spekulerer om Manchester United kan få fri løype til Declan Rice neste sommer, da Chelsea ifølge rapportene har rettet oppmerksomheten mot Monacos Aurelien Tchouameni.

Tirsdag 7. september

23.30: Jesse Lingard skal ha takket nei til en ny kontrakt med Manchester United, melder Evening Standard. Lingard skal være betenkt over utsiktene til en plass i Solskjærs førsteellever og vil heller holde mulighetene åpne når kontrakten hans går ut til sommeren, skriver avisen.

08.03: Manchester United er fortsatt interesserte i West Ham-midtbanespiller Declan Rice.

Det skriver Rob Dawson hos ESPN.

ESPNs kilder sier at en spiss og en midtbanespiller er på lista neste sommer, og Rice er blant alternativene til midtbanen. West Ham har verdsatt Rice til mer enn 80 millioner pund, og det er trolig at West Ham må senke kravet noe. Rices kontrakt kommer til å ha to år igjen neste sommer.

Mandag 6. september

20.00: – Youri Tielemans er en å følge med på med rundt United i fremtiden.

Det sa transferguru Fabrizio Romano på YouTube mandag. Spilleren skal ha vært for dyr for klubber i sommer (60-65 mill. euro), men Barcelona, Real Madrid, United og flere andre kommer til å følge nøye med på Tielemans frem mot overgangsvinduet neste sommer. Da vil flere by på spilleren, ifølge Romano.

08.00: Rapporter i Spania hevder at Paul Pogba ønsker seg en overgang til Real Madrid neste sommer. Den kan i så fall bli gratis, ettersom franskmannen er på utgående kontrakt. Kilden er Defensa Central.