Ryktesaker, uke 27

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 11. juli

12.51: Den franske TV-kanalen TF1 melder at Paul Pogba den kommende uka vil ta en definitiv avgjørelse på om han ønsker å signere for PSG, eller om han vil signere en forlengelse med Manchester United.

Vi spurte for øvrig medlemmene våre om hva de håper at skjer med Pogba denne sommeren – her kan dere lese svarene.

01.58: Vi kjører på med en liten rykteoppdatering siden vi uansett er våkne på grunn av Copa América.

United har blitt koblet til Kieran Trippier, men enn så lenge virker det som at Atlético Madrid krever en god del mer enn United er villige til å betale – men det trenger ikke nødvendigvis å bety slutten på Uniteds jakt etter høyrebackalternativer.

Den italienske avisa La Stampa (her omtalt hos Sport Witness) skriver at Napolis Giovanni Di Lorenzo nå har blitt et mål for United. 27-åringen har i løpet av EM uttalt at han liker Premier League, og United skal vurdere Di Lorenzo som en spiller som passer ligaen.

United må ifølge avisa by 20 millioner euro (17,1 mill. pund i dagens kurs) for å få tilslaget på Di Lorenzo.

Lørdag 10. juli

10.16: Vi tar med denne siden den trolig kommer til å bli nevnt en del andre steder også: Football Insider hevder at United er i førersetet i kampen om Harry Kane, og at United har fått oppmuntrende signaler fra Tottenham om at det går an å få på plass en avtale. Spurs skal ha bedt om 100 millioner pund + to førstelagsstjerner i bytte, skriver nettstedet.

I utgangspunktet ville vi vært svært skeptiske til denne kilden, og ut fra hva som har blitt rapportert andre steder virker dette fullstendig urealistisk. Det er lite som tyder på at United kommer til å prioritere å hente en dyr spiss i dette overgangsvinduet.

08.37: Madrid-baserte Marca (her gjengitt av Sport Witness) skriver at Raphaël Varanes fremtid fortsatt er usikker.

Det er fortsatt flere aktuelle alternativer: 1. Han kan fornye Real Madrid-kontrakten. 2. Han kan bli værende i klubben én sesong til, og forlate Real Madrid neste sesong. 3. Han kan forlate klubben i sommer.

Hvis han ender opp med å forlate Real Madrid denne sesongen, så skriver avisa at United er hans førstevalg.

Marca skriver at det mest sannsynlige akkurat nå er at franskmannen forlater Real Madrid denne sommeren, og Real Madrid skal ha gitt spilleren grønt lys til å forhandle om sin avgang fra klubben, slik at salget av 28-åringen kan skaffe klubben penger.

Fredag 9. juli

21.20: Det har tidligere vært spekulert i om Donny van de Beek kunne bli en del av pakken som ville gjøre Raphaël Varane til Manchester United-spiller.

Nederlenderen ble tett fulgt av den spanske hovedstandsklubben før han valgte å dra til United, men transferguru Fabrizio Romano sier det ikke er noen planer om å inkludere Van de Beek i en overgangspakke for Varane.

Romano melder at United forhørte seg med Real Madrid for en ukes tid siden, men at det foreløpig ikke har kommet noe bud fra United på den rfranske midtstopperen.

16.50: Dette er kanskje ikke så direkte relatert til United i dag, men sentrale skikkelser i det nederlandske fotballforbundet skal ha reist til Portugal for å ha samtaler med den tidligere United-manageren Louis van Gaal med tanke på den ledige jobben som nederlandsk landslagssjef, melder den nederlandske nyhetskanalen NOS.

Van Gaals siste managerjobb var i Manchester United og hans siste kamp som United-sjef kom da han ledet United til topps i FA-cupen i 2016.

08.30: Motstridende meldinger om Paul Pogba. For i motsetning til The Athletic, skriver ESPN at franskmannen er interessert i en overgang til PSG og at det ikke har vært samtaler med Manchester United om en ny kontrakt. I Paris skal mulighetene for å hente Pogba ha vært diskutert ved flere anledninger. Eduardo Camavinga og Sergej Milinkovic-Savic står også på PSGs liste.

07.40: Stjerneskuddet Eduardo Camavinga har vært sterkt koblet til Manchester United de siste dagene, og i en sak om franske talenter skriver The Athletic at Uniteds interesse er reell, men at klubben er klar over at 18-åringen har mange alternativer. Selv skal Camavinga ønske seg til Barcelona eller Real Madrid, mens PSG og Bayern München også er interessert.

Rennes’ håp er å starte en budkrig mellom klubbene. Likevel snakkes det om en prislapp på bare 30 til 40 millioner euro, da franskmannens kontrakt går ut neste sommer.

Samtidig skal PSG snuse på Paul Pogba, noe som i så fall vil gjøre at de ikke kan hente Camavinga. Ifølge The Athletic er det imidlertid ingenting som tyder på at Pogba ønsker seg til PSG. Franskmannen skal tvert imot være i forhandlinger med United om ny kontrakt.

07.30: Vi starter dagen med en oppfølger på Tahith Chong, som ifølge Daily Telegraph nærmer seg Birmingham City. Den samme infoen sitter Jonathan Shrager på. Han melder samtidig at Feyenoord er en av flere nederlandske klubber som også er interessert.

Torsdag 8. juli

17.04: Troverdige Mike McGrath fra Daily Telegraph skriver at Tahith Chong er på vei til Birmingham City på lån. 21-åringen var i fjor i Werder Bremen og Club Brugge på lån, men United har åpenbart nå vurdert det slik at erfaring i engelsk fotball (og bedre sjanser for spilletid) er viktigere.

Birminghams manager er Lee Bowyer, som ikke ga Dylan Levitt så mange sjanser i Charlton sist sesong, men som forhåpentligvis vil kunne tilby Chong mer spilletid.

13.10: En liten oppfølger på gårsdagens rykte fra L’Equipe om Paul Pogba. I dag melder franske RMC at Pogba blir «mer og mer positiv» til en overgang til PSG. Tidligere har franskmannen vært mer lysten på å flytte til Spania.

07.35: Ikke så mye å skrive om så langt i dag, så vi tar med oss at den nyansatte Bayern-treneren Julian Nagelsmann har uttalt seg om Leon Goretzka. Den tyske midtbanespilleren har blitt koblet til Manchester United de siste ukene.

– Leon er en viktig spiller for oss, og jeg ønsker å jobbe med ham i mange år, har Nagelsmann sagt, ifølge Goal.com.

Goretzka går inn i sitt siste år av kontrakten i Bayern München. Klubbdirektør Oliver Kahn har imidlertid sagt at partene er i forhandlinger om en fornyelse.

Onsdag 7. juli

19.56: L’Equipe (her gjengitt av Sport Witness) skriver at Eduardo Camavinga ligger an til å forlate Rennes denne sommeren, siden det skal være usannsynlig at han forlenger kontrakten til tross for forsøk fra Ligue 1-klubben på å få i stand en ny kontrakt.

Ifølge avisa skal United være klare til å gjøre et forsøk på å hente Camavinga, i en overgang som ikke skal være avhengig av Paul Pogbas situasjon. PSG, og i mindre grad Real Madrid og Chelsea, skal også være interesserte.

Ifølge L’Equipe kan det være at Rennes må se seg fornøyde med 40 millioner euro (34 millioner pund i dagens kurs), etter at de opprinnelig ønsket langt mer. RMCs solide journalist Mohamed Bouhafsi skal ha sagt/skrevet at Rennes ønsker 40/50 millioner euro. Alt dette altså litt mer enn hva som har blitt rapportert tidligere.

09.45: Manchester United følger nøye med på situasjonen til Southampton-spiss Danny Ings som skal ha takket nei til et nytt kontraktstilbud fra klubben på sørkysten, melder The Athletic.

08.20: Manchester United og Arsenal kan begge være aktuelle for Barcelonas forsvarsspiller Samuel Umtiti, skriver Star. Barcelona må kvitte seg med spillere på grunn av lønnstaket i La Liga, og det kan føre til at Umtiti kan komme meget rimelig. 27-åringen skal heller ikke være en del av Ronald Koemans planer på Camp Nou.

Tirsdag 6. juli

18.20: Sky Sports-journalist Dharmesh Sheth har kommet med en oppdatering om den franske trioen som ser ut til å prege Uniteds ryktesommer.

Sheth skriver at United ønsker seg Raphael Varane, men at klubben er varsom for å unngå å bli brukt som en brikke i et spill for at midtstopperen få en forbedret kontrakt i Real Madrid. Sky-journalisten skriver også at United er interesserte i Eduardo Camavinga.

Det skal ikke være umulig at begge de to kommer til Manchester i sommer, men det regnes som relativt usannsynlig.

Når det gjelder Paul Pogba, er hans representanter visstnok i samtaler med United om fremtiden. Midtbanespilleren vil se på alle mulige alternativer før han forplikter seg til en ny kontrakt.

Jesse Lingard er også ventet å snakke med Ole Gunnar Solskjær om fremtiden når han kommer tilbake fra sin ferie.

14.46: Troverdige Matt Maher fra West Midlands+Staffordshire-regionsavisa Express & Star skriver at Aston Villa følger med på Axel Tuanzebes situasjon. Villa, som har lånt Tuanzebe ved to anledninger tidligere, er ventet å signere en midtstopper i løpet av sommeren. Det er også ventet at Tuanzebe kommer til å forlate United på et sesonglangt lån.

10.42: Southampton har stadig større tro på at de får hentet Brandon Williams på lån, skriver Dan Sheldon og Laurie Whitwell for The Athletic.

De to klubbene har hatt samtaler med god progresjon om et sesonglangt lån, men klubbene er foreløpig ikke enige om lånesummen, som nå er det som eventuelt kan velte en overgang. Williams skal ha blitt forsikret om at Southampton-sjef Ralph Hasenhüttl har planer om å gi ham mye mer spilletid enn han ville fått i United.

08.13: Troverdige Mohamed Bouhafsi skriver for RMC at PSG fortsatt følger med på situasjonen til Rennes’ Eduardo Camavinga og Paul Pogba. Angående Pogba, så blir det diskutert med representantene hans, og United-midtbanespilleren skal være mer og mer åpen for idéen om å bli PSG-spiller.

Det presiseres ikke om det er mest aktuelt med en overgang nå, eller om det er mest aktuelt med en gratisovergang neste sommer.

Mandag 5. juli

18.55: Spanske Marca skriver at United er i førersetet i kampen om Eduardo Camavinga, ettersom verken Real Madrid eller PSG anser 18-åringen som en prioritet dette overgangsvinduet.

Avisen mener å vite at United vil tilby Stade Rennais 25 millioner euro for midtbanespilleren.

18.45: I en video publisert på Youtube-kanalen The United Stand kommer rykteguru Fabrizio Romano med en oppdatering på flere av spillerne som kan komme inn dørene på Old Trafford i sommer.

Italieneren forteller at det ikke er noen hast i Uniteds jakt på Eduardo Camavinga, så det er lite sannsynlig at en overgang vil finne sted i løpet av inneværende uke, selv om United er i kontakt både med spilleren og hans nåværende klubb, Stade Rennais. Flere av de europeiske storklubbene skal være interesserte, blant dem altså United. Spilleren selv skal være åpen for en overgang til både United og andre storklubber.

Når det gjelder Raphael Varane, forteller Romano at midtstopperen ønsker seg en ny utfordring, og at den personlige avtalen med United ikke vil bli et problem ved en eventuell overgang, men at det ikke er utelukket at spilleren blir i Real Madrid.

Romano sier dog at United nok ikke kommer til å hente to midtstoppere fra øverste hylle, slik enkelte medier har meldt om.

Når det gjelder potensielle utgående spillere, sier Romano at David de Geas lønninger er såpass høye at det ikke er sannsynlig at en annen klubb henter spanjolen i sommer. United er heller ikke i samtaler med noen andre klubber om et salg av Paul Pogba.

Diogo Dalot er en spiller som kan komme til å forlate Old Trafford, men United skal ikke være interessert i en ny midlertidig løsning for portugiseren. Om klubben ikke får en pengesum for høyrebacken, forteller Romano at det ikke vil overraske ham om forsvareren blir i Manchester denne sesongen.

16.25: Mer Eduardo Camavinga: Fabrizio Romano skriver at United kommer til å prøve på å signere den talentfulle 18-åringen i sommer, ettersom klubben vet at konkurransen om franskmannens signatur vil hardne til neste sommer, når midtbanespillerens kontrakt med Stade Rennais løper ut.

Den italienske journalisten skriver videre at Camavinga er åpen for en overgang til United og at klubben nå presser på for en overgang. PSG skal også være interesserte i 2002-modellen.

14.50: Også Rob Dawson skriver om Manchester Uniteds interesse for Eduardo Camavinga. Ifølge ESPN-journalisten er 18-åringen åpen for en overgang til Premier League, samtidig som Real Madrid og Paris Saint-Germain også skal være interessert. At Camavinga kan komme noe billigere enn Declan Rice, verdsatt til 80 millioner pund av West Ham, gjør ham til et mer realistisk overgangsmål enn engelskmannen.

13.35: Flere rykter om Eduardo Camavinga, nå fra Frankrike. Avisen La Parisien melder at det ventes et bud fra Manchester United på 30 millioner euro de neste dagene som Rennes angivelig vil avslå. Chelsea, Paris Saint-Germain og Real Madrid er også interessert, men ingen har lagt inn bud ennå.

13.25: Manchester Evening News skriver om også om Uniteds interesse for Eduardo Camavinga, men mener å vite at Declan Rice er førstevalget på midtbanen, ikke den franske 18-åringen. Harry Winks regnes ifølge lokalavisen som en backup-løsning.

08.10: Overgangsguru Fabrizio Romano var tidlig på Sancho-ballen og melder nå at Manchester United er i kontakt med Rennes om en avtale for stortalentet Eduardo Camavinga. 18-åringen har allerede spilt tre sesonger i Ligue 1, og kobles til stadighet til de største klubbene i verden. Ifølge Romano er Rennes villig til å selge franskmannen for 30 millioner euro, da kontrakten hans går ut neste sommer. PSG har også fulgt Camavinga i lang tid.

08.00: Spanske AS repeterer det mange medier har meldt tidligere i sommer – at Jules Koundé er et alternativ for United dersom Raphaël Varane ikke havner på Old Trafford.

07.55: Vi sparker i gang uka med to «ikke-rykter». Miralem Pjanic kan være på vei bort fra Barcelona, og kobles til Tottenham av Daily Express. Avisen skriver at Manchester United har fulgt 31-åringen i lang tid, uten at det har kommet til syne i vår ryktespalte.

I Italia meldes det at Cristiano Ronaldo nå nærmer seg en ny ettårskontrakt i Juventus. 36-åringen har vært koblet til både United og Paris Saint-Germain, men ifølge Gazzetta dello Sport jobber nå agent Jorge Mendes i stedet med en kontraktsforlengelse.

Powered by Labrador CMS