rneves

Ryktesaker, uke 11

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 19. mars

11.30: – Jeg håper jeg kan fortsette i Barcelona i mange år til. Jeg ønsker å spille på den nye Nou Campo. Det sier Frenkie de Jong til TV3, noe som et tydelig signal om hva han selv ønsker i forkant av sommeren overgangsvindu.

08.10: – Akkurat nå fokuserer jeg kun på Ajax, og å vinne The Double her ville vært topp. Så får vi se på kontraktsforhandlinger når tiden er rett. Det sier Ajax-spiller Mohammed Kudus, som over tid nå har vært koblet til United, til De Telegraaf.

08.05: Daily Mirrors Tom Hopkinson skriver at Wolverhampton vil lytt til bud på Ruben Neves i sommer, og kobler både United og Liverpool til spilleren. Neves går inn i sitt siste kontraktsår med klubben til sommeren, og kobles derfor til et salg til rundt 50 millioner pund.

08.00: United og Liverpool skal begge være interesserte i Anderlechts nederlandske keeper, Bart Verbruggen. 20-åringen har spilt en rekke kamper for den belgiske storklubben, også i Europa Conference League, og er ikke minst kjent for å være et våpen med beina, en kvalitet som det hele tiden stilles et spørsmålstegn ved om David de Gea. Verbruggen ble akkurat uttatt til det nederlandske A-landslaget for første gang. Det er Het Laatste Nieuws som kobler United til keeperen.

Lørdag 18. mars

13.10: Erik ten Hag ligger an til å bli tilbudt en ny kontrakt med Manchester United, melder The Mirror, og skriver at vil skje uavhengig av hvem som potensielt blir klubbens nye eiere.

Det er ingen tvil om at Ten Hag har skapt stor optimisme på Old Trafford denne sesongen, og avisen skriver at klubben har planer om å tilby en forlengelse av treårskontrakten nederlenderen signerte i fjor sommer.

United skal allerede ha indikert overfor Ten Hag at de vil belønne ham for jobben han har gjort så langt, og både Sjeik Jassim og Sir Jim Ratcliffe, som er potensielle kjøpere av klubben, skal mene at Ten Hag er rett mann til å lede klubben tilbake til toppen.

09.45: Det er få konkrete rykter rundt Manchester United denne lørdags morgenen, men Daily Mail skriver at også Real Madrid nå følger med på situasjonen til Harry Kane. Han har som kjent en kontrakt med Tottenham som går ut neste sommer. Mail skriver at Kane også forventes å tiltrekke seg interesse fra Bayern München i sommer.

Fredag 17. mars

08.05: Mundo Deportivo lanserer Manchester United som en av klubbene som er interessert i Barcelonas Franck Kessie. Ved siden av United nevnes også Tottenham og Chelsea, samt Serie A-klubbene Inter, Juventus og Napoli.

Torsdag 16. mars

13.30: Manchester United skal ha kastet seg inn i kampen om Jude Bellingham, skriver Jason Burt i Telegraph.

Liverpool, Manchester City og ikke minst Real Madrid har blitt hyppig linket til den unge midtbanestjernen som var sterkt ønsket av Manchester United før han dro til Borussia Dortmund. Telegraph skriver at 19-åringen ikke har bestemt seg for hva som blir hans neste klubb.

Det er ventet at Bellingham forlater den tyske Bundesliga-klubben i sommer og at Dortmund vil kreve minst 110 millioner pund for ham.

09.00: Manchester United skal være blant klubbene som følger det nederlandske stjerneskuddet Amourrichio Van Axel Dongen tett. Van Axel Dongens kontrakt med Ajax går ut i sommer, men den 18-år gamle angriperen skal ha fått tilbud fra klubben om å forlenge kontrakten til 2027, uten at det er tatt en avgjørelse, skriver Fabrizio Romano på Twitter. 

Onsdag 15. mars

15.05: Randal Kolo Muani står med 11 mål og 12 målgivende på 23 kamper i Bundesliga denne sesongen, og skal vi tro tyske Bild så vurderer Manchester United et gigantbud på 120 millioner euro for spissen. Ved siden av United sies også PSG å være interessert i franskmannen.

08.10: Vi starter onsdagen med mer om Harry Kane. Ifølge Sky Sports vil Tottenham ikke være villige til å selge spissen i sommer, uavhengig om han signerer en ny avtale eller hvor laget ender opp på tabellen. Tottenham håper naturligvis å forlenge med 29-åringen, men skal uansett være tålmodige og tenker at Kanes tilstedeværelse og bidrag til klubben er mer verdifullt enn overgangssummen de kan få for ham.

Tirsdag 14. mars

19.10: Sky Sports melder at United absolutt kommer til å se på muligheten for å hente Harry Kane denne sommeren, dette dersom Tottenham blir mer åpne for forhandlinger. Det er ikke ønskelig at det skal bli en langdradd saga inn mot Tottenhams styreformann Daniel Levy.

17.00: I den samme seansen forteller Romano også om at Aaron Wan-Bissakas gjenoppblomstring har gjort at Ten Hag og United har satt en ny høyreback lengre ned på prioriteringslista.

16.15: Fabrizio Romano har pratet med The United Stand, noe han gjør titt og ofte. Tirsdag kommer han med en oppdatering på mange navn som visstnok skal stå på Uniteds liste.

  • Det er uvisst hva Napoli kommer til å kreve for Victor Osimhen. Den italienske klubben ønsker å holde fokus på laget og målet om å vinne Serie A og ta seg langt i Champions League. Romano mener at ikke nødvendigvis vil være nok med €100 millioner.
  • Harry Kane er en mann som Tottenham kommer til å gjøre alt hva de kan for å beholde og forlenge kontrakten til. Daniel Levy ønsker å legge frem flere kontraktstilbud til superspissen. Selv er Kane i tenkeboksen og mye avhenger av planene klubben har for neste sesong når det kommer til hvem som skal trene laget og hvordan de taktiske planene ser ut.
  • Uniteds jakt på David de Geas erstatter fortsetter. United har fulgt utviklingen til Porto-keeper Diogo Costa tett siden tidlig i høst. David Raya har også blitt sett på som et alternativ, og spanjolen ønsker seg en overgang til en topp seks-klubb. Romano sier at han ikke vil bli overrasket om David de Gea fortsatt er Uniteds førstekeeper når neste sesong starter.

08.11: – Om du tror at det er skjebnebestemt at Harry Kane forlater Tottenham Hotspur til fordel for Manchester United denne sommeren, så tro om igjen.

Setningen tilhører ESPNs Mark Ogden, som skriver at United knapt orker tanken på å måtte forhandle med Daniel Levy om England-kapteinen, og at de derfor vurderer å ikke involvere seg i en slik overgang i det hele tatt. Derfor fokuserer United på andre alternativer som Napolis Victor Osimhen og Juventus’ Dusan Vlahovic, uten at det betyr at Ogden fullstendig avskriver en Kane-overgang.

Klubber som Bayern München, Real Madrid, Barcelona og PSG nevnes som mulige destinasjoner for Kane, men det skal være mer aktuelt sommeren 2024 når kontrakten går ut. Om Kane bestemmer seg for å tvinge gjennom en overgang sommeren 2023, så fremstår United som den åpenbare destinasjonen, skriver Ogden.

Mandag 13. mars

12.10: Samuel Luckhurst i Manchester Evening News skriver at United planlegger å la Facundo Pellistri reise på et utlån neste sesong. Pellistri har hatt noen imponerende innhopp den siste tiden, men foreløpig lar debuten fra start vente på seg.

Ved siden av Pellistri, skriver Luckhurst at klubben også planlegger et utlån for Anthony Elanga.

11.40: Det er lite sannsynlig at Marseilles kjøpsopsjon på Eric Bailly blir utløst, skriver franske L’Équipe, gjengitt av Get French Football News.

Ligue 1-klubben skal ha muligheten til å hente midtstopperen permanent for 7 millioner euro, men per nå virker det altså mer sannsynlig at han returnerer til Manchester United etter sesongen.

Etter jul står Bailly med kun to kamper fra start for Marseille.

08.15: João Palhinha har gjort sakene sine svært bra i Premier League etter overgangen til Fulham i fjor sommer. Nå skriver The Sun at midtbanespilleren har tiltrukket seg interesse fra flere toppklubber, deriblant Manchester United.

Newcastle, Liverpool, Chelsea, Arsenal og Tottenham sies å være de andre lagene som følger med på portugiseren. 

Powered by Labrador CMS