lautaro22

Ryktesaker, uke 41

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 16. oktober

12.30: Både United og Paris Saint-Germain skal ha forhørt seg om Inter-spiss Lautaro Martinez. Det skriver italienske Gazetto dello Sport, i en sak gjengitt av Daily Mail. Spissen selv skal imidlertid ha fullt fokus på Inter akkurat nå.

12.00: United følger AC Milan-spiss Rafael Leao. Det skriver Sunday Mirror. De skriver at Erik ten Hag er en beundrer av spissen, og at han sendte speidere for å se ekstra nøye på ham i de to kampene italienerne nylig spilte mot AC Milan.

Lørdag 15. oktober

11:20 Joao Felix som hyppig linkes til United, skal nå være på jakt etter en vei vekk fra Atletico. Ifølge Express skal portugiserens forhold med manager Diego Simone være på kokepunktet og spissen skal ha bedt sin agent Jorge Mendes jobbe for å få i stand en overgang allerede i januar. United skal være en av flere potensielle klubber som er interessert i hans tjenester. Felix har ikke startet noen av de fire siste kampene for hovedstadslaget.

Portugiserens kontrakt strekker seg til 2026, så det spørs om det blir en overgang bort fra Wanda Metropolitano med det første. 

 

Fredag 14. oktober

14.00: Spanske Sport skriver at Frenkie de Jong skal være misfornøyd i Barcelona. Han har kun startet tre kamper, og ingen av de viktigste, ifølge avisa. Hvis det samme skjer til helgas El Clasico så sier det mye om Xavis vurderinger av laget sitt. United skal fortsatt være i kontakt med De Jongs representanter.

11.00: United er i førersetet i kampen om Porto-keeper Diogo Costa. Det skriver portugisiske Diario de Noticias i en sak gjengitt av Sport Witness. Avisa påpeker at United er på jakt etter David de Geas erstatter, men at prisen for Porto-keeperen vil ligge på cirka 60 millioner euro.

23 år gamle Costa har holdt nullen i ni av 17 kamper for Porto og Portugal denne sesongen.

07.10: De gir seg ikke i Italia. Sergej Milkinovic-Savic kobles om og om igjen til United uten at vi noen gang har hørt at United er ekstremt interesserte, men klubbeiere og agenter og andre fortsetter å snakke som om en overgang er like rundt hjørnet – hvis United betaler. Ja, det var rykter, men når er det ikke det? Uansett, nå sier Lazios klubbpresident at de skal ha minst 120 millioner euro for å slippe midtbanespilleren, skriver Il Messagero via Daily Mail om serberen som fyller 28 i løpet av sesongen og som har fire mål og sju målgivende hittil i sesongen.

Torsdag 13. oktober

09.56: I en artikkel om Donny van de Beeks situasjon i United skriver Rob Dawson fra ESPN at det virker stadig mer sannsynlig at nederlenderen må forlate United enten i januar eller i sommer for å få karrieren tilbake på riktig spor, og at Leicester City skal være blant de interesserte klubbene.

Onsdag 12. oktober

19.20 United skal ha intensivert speidingen sin på Benfica keeper Odysseas Vlachodimos. Skal vi tro SportTime (gresk) her gjengitt av SportWitness skal United følge nøye med på prestasjonene til den tyskfødte keeperen som nå representerer Hellas.

Rapportene sier at speiderne følger situasjonen tett og at keeperen beviser kamp etter kamp at han hører hjemme i en større klubb en Benfica. United skal være en av flere interesserte klubber.

09.15: Både Barcelona-sjef Joan Laporta og manager Xavi holder døren på gløtt for at Frenkie de Jong kan bli solgt til sommeren, melder den spanske avisen Sport.

Nederlenderen var linket til United og Erik ten Hags prosjekt hele sommeren, men ønsket ikke å flytte på seg. Avisen melder at verken Laporta eller Xavi ønsker at De Jong skal dra, men skriver at det vil tas en ny vurdering etter sesongen fordi Barcelona trolig må selge flere spillere kommende sommer.

Tirsdag 11. oktober

22.00: I følge Fabrizio Romano skal United ha sendt sine speidere til Skottland for å følge med på den 18-år gamle midtstopperen Leon King. Italieneren melder på sin Twitter-konto at United er en av flere klubber som holder øynene åpen for forsvarsspilleren som startet på Anfield i Champions League-oppgjøret mot Liverpool. Kontrakten til King går ut i Juni 2024.

08.50: Leicester skal være interesserte i Donny van de Beek sine tjenester. Det skriver overgangsjournalisten Ekrem Konur.

 

Mandag 10. oktober

14.30: Antoine Griezmann ble nylig nevnt som en mulig januarløsning for United, men nå har han skrevet under for Atletico Madrid frem til sommeren 2026. Atletico har altså sikret seg at utlånet fra Barcelona er blitt til en permanent overgang.

09.00: – Selvsagt vil jeg være her i flere år til. Så får vi se hva som skjer, men jeg liker meg veldig godt her.

Det sa David de Gea etter seieren mot Everton. Keeperens kontrakt går ut til sommeren (United har opsjon på ett år til), noe som betyr at United i løpet av sesongen må bestemme seg for hva de vil med spanjolen på lengre sikt.

Forrige uke snakket Andy Mitten også om De Gea-situasjonen i en video med united.no. Se den her.

Powered by Labrador CMS