cody3

Ryktesaker, uke 40

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 9. oktober

11.25: Cody Gakpo har hatt en helt ellevill start på sesongen for PSV. 22 målpoeng (12 mål og 10 målgivende) på sine 15 kamper i alle turneringer for klubblaget denne sesongen. Da er det ikke rart at klubber begynner å kikke til PSVs kamper. Angrepsspilleren ble linket til United før det til slutt ble Antony som ble hentet, men ryktene slipper ikke helt taket likevel.

Ifølge Jacque Talbot er United fortsatt i kontakt med representantene til Gakpo som på sin side fokuserer på VM med Nederland frem til januarvinduet åpner.

07.35: MLS neste steg for Ronaldo? Daily Star (ikke en kilde vi har mest tiltro til) skriver at Inter Miami ser etter en spiss som kan erstatte Gonzalo Higuain, som legger skoene på hylla etter sesongen i USA er ferdigspilt, og at Cristiano Ronaldo vil passe inn klubbprofilen, som eier av David Beckham og trenes av Phil Neville.

07.30: United ønsker å binde Alejandro Garnacho til klubben i enda lengre tid. Argentineren har allerede en kontrakt som strekker seg frem til 2025, men ifølge AS (her gjengitt av Sport Witness) vil United på denne måten skremme unna andre store europeiske klubber som kan være interessert i juvelen.

Lørdag 8. oktober

11.31: Spanske SPORT skriver at Barcelona-ledelsen er enige om at det må prioriteres å hente en ny høyreback, og akkurat nå skal Diogo Dalot være det de ser på som det beste alternativet.

Uniteds interesse i Sergiño Dest i sommer skal ifølge avisa ha gjort at muligheten for en byttehandel ble utforsket, men Ten Hag ønsket ikke å kvitte seg med Dalot. Barcelona-speiderne skal ha blitt imponerte av det Dalot har vist denne sesongen, og Dalots kontraktssituasjon (kontrakt ut denne sesongen, riktignok med forlengelsesopsjon til 2024) gjør at Barcelona tror det kan være mulig å få tak i 23-åringen.

Barcelona skal ha vært i kontakt med Dalots representanter for å informere om interessen, og både Juventus og AC Milan skal også ha kommet med lignende beskjeder. Ifølge Barcelona-baserte Sport vil Dalots foretrekke Barcelona av disse.

Fredag 7. oktober

19:50 Hirving Lozano har med jevne mellomrom blitt koblet til Manchester United og dette er nok ikke siste gangen. Denne gangen er det Lozanos agent som hinter om at lynvingen kan ende opp i Premier League, videreformidlet av Sport Witness. Napoli-vingen være aktuell for både United og Everton neste sommer, mener agenten.

Det hele høres mer ut som et innsalg til engelske klubber enn som noe vi egentlig trenger å ta spesielt seriøst.

Mexicaneren har slitt med å sette sitt preg på Napoli og har bare startet tre kamper for laget som leder Serie A.

Torsdag 6. oktober

21.55: At United ser etter alternativer som kan være en reell utfordrer for Diogo Dalot på høyreback er ikke veldig overraskende. Express lanserer Bayer Leverkusen-spiller Jeremie Frimpong kan være aktuell for en overgang til United. Frimpong har tidligere vært en del av Manchester Citys akademi før han gikk til Celtic som 18-åring for å få seg permanent førstelagserfaring.

15.50: Galatasaray jobber på spreng for å sy sammen en økonomisk pakke for å hente Cristiano Ronaldo i januar, melder det tyrkiste nettstedet fotomac.com. Galatasaray endte på en svak 13. plass sist sesong og har derfor ingen europacup-fotball å lokke med denne sesongen, men denne sesongen går det bedre for Juan Matas nye klubb.

Galatasaray er en av fire klubber som alle har 17 poeng i toppen av den tyrkiske Süper Lig.

08.45: Ikke før har Manchester Evening News meldt at Manchester United er i førersetet i kampen om Declan Rice, så melder 90min.com at Rice også topper Chelseas ønskeliste.

08.30: Arsenal følger nøye med på Marcus Rashfords situasjon i United, skriver nettstedet Football Insider. Rashford har kontrakt med United ut den inneværende sesongen, men United har opsjon på ytterligere ett år.

Arsenal skal ha hatt Rashford på radaren også i sommer, men valgte da å få for Gabriel Jesus, skriver nettstedet. 

Onsdag 5. oktober

09.00: Manchester United skal ha blitt fortalt at de er i «pole position» til å signere Declan Rice. Det skriver Manchester Evening News.

West Ham-stjerna har to år igjen av kontrakten sin med London-klubben. United har lenge fulgt med på midtbanemannen, som tidligere har hatt en prislapp på 150 millioner pund.

08.30: The Mirror-journalist David McDonnell følger opp gårsdagens Cristiano Ronaldo-oppdatering fra ESPN og skriver at Ronaldo ønsker å forlate klubben i januar.

Det er imidlertid lite trolig at portugiseren får det som han angivelig vil ettersom United ikke har planer om å handle i januar. Dermed må Ronaldo trolig vente til tidligst neste sommer, skriver McDonnell.

Tirsdag 4. oktober

14.20: Veldig få dager uten at det blir skrevet om Cristiano Ronaldos fremtid i United. Denne dagen er heller ikke noe unntak.

ESPNs United-korrespondent Rob Dawson skriver at United er forberedt på at Ronaldo igjen vil forsøke å komme seg bort fra klubben i januar, dersom han ikke klarer å spille seg til fast plass på laget. Likevel skal portugiserens tilnærming til treningene ha vært eksemplariske og selv om Ten Hag er klar over portugiserens situasjon ønsker den nederlandske manageren ikke å la Ronaldo dra i januar.

12.50: Sport Witness gjengir et fransk nettsted ved navn Jeunes Footeux sine opplysninger om at Leicester kan være interessert i å hente Donny van de Beek når overgangsvinduet åpner igjen i januar. Det nevnes at et utlån med opsjon på kjøp for €15 millioner skal være det Leicester skal være tilbøyelige til å tilby.

09.45: Manchester United planlegger samtaler med representantene til Jude Bellingham, det skriver Express. Det er stor interesse rundt Dortmunds 19 år gamle juvel og de største klubbene i Europa ligger alle langflate etter ham. United forsøker å slå sine motstandere i kampen om engelskmannens signering ved å være tidlig ute.

Mandag 3. oktober

22.10: Cristiano Ronaldo ser på muligheten for å forlate United i januar, og Erik ten Hag kommer ikke til å motsette seg det hvis det kommer et passende tilbud. Det skriver The Telegraphs James Ducker mandag kveld. Så skal det sies at det samme er rapportert ulike steder før, men etter at det virker som om portugiseren stiller bak Martial og Rashford i køen så er det hele aktualisert.

17.10: Erik ten Hag har bedt United-ledelsen om ikke å gi en eneste ny spiller en kontraktsforlengelse, før han har tatt en avgjørelse på hvem som fortjener det. Det skriver James Ducker, The Telegraphs United-reporter. Dette er ikke en reaksjon på søndagens tap, men bunner i et ønske om en kulturendring på dette området i United. Ten Hag vil bruke all tid frem til fotball-VM til vurderinger av spillerne. Spillere som De Gea, Shaw, Dalot, Rashford, Ronaldo og Fred er alle på utgående kontrakt, selv om United har opsjon på en forlengelse til sommeren 2024 hvis klubben vil.

08.30: Manchester United forsøkte å hente den italienske midtbanespilleren Manuel Locatelli i sommer. Det melder det italienske nettstedet Sport Mediaset. Locatelli er drøyt halvveis inn i et to sesonger langt utlån til Juventus fra klubben Sassuolo og trives tydeligvis godt i Torino.

Locatelli skal nemlig ha gjort det klart at han ikke aktet å flytte på seg, skriver Sport Mediaset. 

Powered by Labrador CMS