scotty22

Ryktesaker, uke 12

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 25. mars

11.30: Fabrizio Romano skriver at det forventes at Alex Telles returnerer til United på slutten av sesongen. Telles er for øyeblikket utlånt til Sevilla. United vil ta en avgjørelse rundt framtiden hans i juni/juli.

09.30: Fabrizio Romano skriver at Newcastle har vært interesserte i Scott McTominay siden januar, men at Erik ten Hag ikke ønsket at midtbanespilleren skulle forlate klubben på det tidspunktet. Newcastle fortsetter å holde et øye med McTominay som scoret to mål for landslaget lørdag kveld.

Lørdag 25. mars

15.30: Rasmus Højlund, stjerneskuddet som kalles «den danske Haaland», scoret hat-trick for Danmark mot Finland i midtuken. Nå linkes han til Manchester United.

Ifølge EkstraBladet er Erik ten Hag og United interesserte i 20-åringen. Den danske avisen skriver samtidig at det foreløpig ikke har vært noen samtaler med Atalanta om den 191 centimeter lange spissen.

Højlund selv uttalte for øvrig i januar at Manchester United er favorittklubben hans.

– Personlig ville det vært noe av det største for meg å oppleve å spille der, er han tidligere sitert på.

Højlund har vært i aksjon for Atalanta i Serie A 23 ganger denne sesongen og står foreløpig med syv scoringer.

Fredag 24. mars

14.20: Kombinasjonen landslagsfotball og lenge til overgangsvinduet åpner, gjør at det er relativt stille på ryktefronten i dag, men Victor Lindelöf snakket i går med media og om det kan kalles et rykte kan vel diskuteres, men han fikk i hvert fall spørsmål om fremtiden sin hvor han svarte følgende.

– Jeg vil spille, det er grunnen til at jeg driver med fotball, fordi jeg vil spille kamper. Jeg tenker ikke på overganger, nå er jeg fokusert på landslaget og resten av sesongen med United. Så får vi evaluere i sommer og se hva som er det beste for meg. 

Fortsatt sulteforet på ryker? Da kan du ta en titt på denne saken skrevet tidligere i sesongen: Denne startelleveren kan United hente «gratis».

Torsdag 23. mars

08.18: En detalj til fra ESPN-saken vi omtalte i går: De skriver at Tottenhams interesse for Dean Henderson potensielt kan gjøre at Daniel Levy er mer åpen for forhandlinger om Harry Kane.

Kane skal være på Uniteds liste over overgangsmål, men det er en aksept i United-ledelsen om at forhandlinger med Levy ikke blir enkle, og at det vil ta såpass mye tid å få på plass en avtale at en overgang fort vil måtte vente til sent i vinduet.

Saken er ført i pennen av ESPN’s Rob Dawson.

Onsdag 22. mars

18.30: Tottenham er interessert i å signere Dean Henderson til sommeren dersom Manchester United lar ham dra, melder ESPN.

Henderson er som kjent på utlån i Nottingham Forest denne sesongen, men har fortsatt en kontrakt med United frem til 2025 med opsjon på ytterligere et år.

United skal på sin side være på utkikk etter ny målvakt i sommer, og ESPN skriver at Brentfords David Raya og Portos Diogo Costa er blant alternativene.

15.06: 16 år gammelt stortalent skal være på vei til Manchester United. Les mer i egen sak her.

08.08: Daily Mail skriver at United skal ha tatt interessen for Monaco-midtstopper Axel Disasi et steg videre, og at de skal ha opprettet kontakt (vi går ut fra at de mener kontakt med 25-åringens representanter, iog ikke med Monaco, men det er ikke presisert).

Disasi har levert svært gode prestasjoner for Monaco denne sesongen, og flere andre Premier League-klubber skal også være interesserte, og PSG, Bayern München, Tottenham og West Ham nevnes som interesserte klubber.

Disasi, som kom innpå for Frankrike i VM-finalen i desember, har en kontrakt som går ut sommeren 2025. Monaco skal være klare til å selge ham for en pris på rundt 44 millioner pund, skriver Daily Mail.

Saken er skrevet av avisas Daniel Matthews, som ikke er en av Daily Mail-journalistene som er tettest på United. Han skrev om United-interesse for Disasi i januar også.

Tirsdag 21. mars

08.14: Jack Rosser i The Sun skriver at United har sendt speidere for å se på Brightons Kaoru Mitoma denne sesongen.

Den japanske 25-åringen har imponert stort for Uniteds FA-cupsemifinalemotstander denne sesongen.

Så skal det jo sies at avstanden er ganske stor mellom «speidere har fulgt med på» og «United planlegger å kjøpe», og i denne artikkelen er det altså ikke noe om sistnevnte setning.

Kantspilleren har scoret 9 mål på 18 kamper siden månedsskiftet oktober/november.

Mandag 20. mars

20.18: Det er ikke første gang det skrives om dette, men Newcastle-kjenner Luke Edwards skriver hos Daily Telegraph at Eddie Howe og Newcastle planlegger et forsøk på å hente Scott McTominay denne sommeren.

De viste interesse også i januar, men det ble da raskt klart at United ikke ville la ham gå til en direkte rival om en Champions League-plass, men Newcastle håper at United har myknet litt opp på den fronten innen sommeren.

Ifølge Edwards skal McTominay være åpen for en slik overgang. 26-åringen har havnet bak Casemiro, Christian Eriksen og Fred i kampen om en midtbaneposisjon denne sesongen, og United lånte også inn Marcel Sabitzer i januar etter at Eriksen ble skadet.

15.10: ESPNs United-journalist, Rob Dawson, skriver at kilder har fortalt ham at United er blant klubbene som kikker på Chelseas Mason Mount. Samtidig skal Chelsea nå vurdere tidligere United-spiller Andreas Pereira som Mounts erstatter. Mounts kontrakt hos Chelsea løper til sommeren 2024, men foreløpige samtaler om en ny kontrakt har stanset opp.

14.30: – Nei, jeg tror ikke det. Du kan selvsagt aldri vite, men jeg er veldig fornøyd i Barcelona. Det skal Frenkie de Jong ha sagt på direkte spørsmål fra Ziggo Sport om ham kunne komme til å signere for United til sommeren.

13.50: Tottenham kommer til å kreve 100 millioner pund, og at alt av det betales med en gang, for å selge Harry Kane i sommer. Det skriver United-journalist Paul Hirst og også Gary Jacob i The Times. Bayern og Real Madrid skal også være interesserte. Summen er satt for å skremme bort United, og da Manchester City ønsket Kane for et par år siden så avslo Tottenham et bud som ville garantert dem 75 millioner og kunne sikret dem 100 millioner. The Times skriver at andre navn på United-lista er Napolis Victor Osimhen, og RB Salzburgs Benjamin Sesko. Sistnevnte er enig med RB Leipzig om en overgang, men United kan forsøke å inngå en avtale med begge klubber for å i stedet få ham til Old Trafford.

Powered by Labrador CMS