keamo2

– Jeg har nå mistet litt av tilliten til dette United-laget

Publisert Sist oppdatert

Roy Keane var tilbake på sitt mest fordømmende i ITV-studioet etter at United hadde slått Fulham 3-1.

United er det laget som har spilt soleklart flest kamper etter fotball-VM, hvor alt har handlet om restitusjon og å få stablet et lag på beina som kan levere, siden det har vært kamp hver tredje eller fjerde dag.

United har likevel 19 seirer, fire uavgjorte og kun to tap på de 25 kampene etter VM. Målforskjellen er også 54-23, men nå ser Keane svakheter – også i DNAet – som han misliker.

– Det viktigste var selvsagt å komme seg til neste runde, men jeg tror at manageren vil være dypt skuffet over det som ble servert. Fulham ødela for seg selv, men United var så svake. Det var ikke til å tro.

Se sammendraget fra kampen her:

  

 

– Så er det av og til bedre å være heldig enn god. De har også funnet måter å vinne på i tidligere kamper, men i dag handlet det mer om måten Fulham ødela for seg selv på, og så har Uniteds hjemme-trekninger hjulpet dem. Du trenger flaks i cuper, men United har definitivt hatt sin del av det denne sesongen.

– For en måned eller to siden så tenkte jeg at «Ja, United er helt der oppe nå», men jeg har mistet litt tillit til dem nå. Det er helt ok at man av og til bare viser seg frem i glimt, men nå ser det ut til å ha satt seg i DNAet deres. De har lagt til seg noen dårlige vaner.

– Det er nesten som om de går på banen og tenker at vi har så mange kvalitetsspillere, vi er United og derfor kommer vi til å vinne fotballkamper, men hvis de møter Brighton i semifinalen med de holdningene så kommer de til å tape, sa Keane.

Her er Uniteds resultatrekke etter fotball-VM:

Skjermbilde 2023-03-20 kl. 07.59.41

Var Ten Hag enig med Keane?

Her kan du lese hvordan Erik ten Hag oppsummerte kampen.

Powered by Labrador CMS