Keane krever flere Cantona-øyeblikk

Roy Keane ville ikke kritisere Ole Gunnar Solskjær for tapet for Manchester City, men setter spørsmålstegn ved sammenligningene som gjøres mellom Bruno Fernandes og Eric Cantona.

Publisert Sist oppdatert

For fjerde gang på rad gikk Solskjær tapende ut av en semifinale.

I studioet til Sky Sports var Keane og Micah Richards enige om at det var det beste laget i Manchester som gikk videre til finalen mot Tottenham.

– En tøff kveld for United, men City var fantastiske, sa Keane.

– City kan gjøre dette mot alle lag, akkurat som de gjorde mot Chelsea i forrige uke, sa Richards.

Etter en jevn førsteomgang ble kampen avgjort på to dødballer etter hvilen. John Stones og Fernandinho scoret målene. I et intervju med MUTV gjorde Solskjær det klart at han var spesielt misfornøyd med det første baklengsmålet.

Keane var imidlertid ikke ute etter å finne en syndebukk.

– Jeg vil ikke være for harde med dem, for de møtte ganske enkelt et bedre lag som har vunnet titler før. De slipper inn to mål på dødball, men alt i alt må de bare strekke hendene i været og innrømme at City fortjente det.

SKUFFET: Bruno Fernandes og Harry Maguire fortviler etter tapet for City.

Samtidig var United-legenden ærlig på at han ikke lot seg overbevise av det Fernandes leverte mot byrivalen.

– Fernandes har vært god og folk har sammenlignet ham med Eric Cantona og så videre. Men Fernandes gjorde ikke mye i kveld, og det er det de store spillerne gjør i storkampene. Cantona var avgjørende i storkampene og skaffet trofeer.

Ellers ser en optimistisk Keane positivt på 2021. På lørdag venter Watford i FA-cupen, før United kan overta tabelltoppen i Premier League med seier mot Burnley.

– De har spilt bra fotball og fått momentum, men det neste steget er å ta et trofé. Ole og spillerne må holde seg positive og se fram til kampene som kommer, sa Keane.

Powered by Labrador CMS