keane

– Det er den største fornærmelsen jeg kan komme med

Publisert Sist oppdatert

– United er jo det nye Tottenham.

Slik begynte Roy Keane da han som Sky Sports-ekspert ble bedt om å gi sin dom like etter kampslutt da United hadde tapt 2-0 mot Tottenham.

Da hjalp det ikke at United både hadde klart flest avslutninger, og totalt sett også hadde de største sjansene og også dermed vant xG-oversikten.

– Dette var helt desperat. Den største fornærmelsen jeg kan tenke mer er lag som ikke kan levere på bortebane, spillere som ikke klarer det.

– De er et godt lag, kan spille fancy fotball foran egne fans. Da får de støtte som de høster energi fra, men så på bortebane – se 2. omgangen her. Svakt, null lederskap og de gir bort scoringer som er ille å gi bort.

– Det er rett og slett lett å spille mot United.

– De var svake mot Wolves, men fikk resultatet. Da sa jeg at de kom til å bli bedre i denne kampen, men det var de ikke. Ok da, det var greit nok før pause, men kamper varer i 90 minutter.  Nei, du kan ikke dominere en hel kamp, men du må vise noe tro, ønske og krigermentalitet, men da satte innpå Martial. De kunne like gjerne satt innpå Frank Stapleton eller Norman Whiteside.

martial223

– Martial er jo ikke en spiller som får deg ut av trøbbel. Rashford spilte spiss igjen, men han er som et barn der framme. Han er åpenbart ikke fornøyd med det, og kroppsspråket og førstetouchet hans er tegn på at han ikke ønsker å være der.

– Samtidig så må han det. Det handler om å gjøre en jobb for laget, og se på kapteinen og seniorspillerne. Det er lett å spille mot dem. Det er den største fornærmelsen jeg kan gi til disse United-spillerne.

Powered by Labrador CMS