Vil tilbake til England

Roy Carroll, som har vært klubbløs siden februar, mener han er god nok til å spille i en av de to øverste divisjonene.

Publisert Sist oppdatert

Karrieren til nordiren har bare gått nedover siden han forlot United i 2005. Han dro til West Ham på free transfer tre uker etter hans siste arbeidsdag på Old Trafford, men skadeproblemer og trøbbel med alkohol og gambling utenfor banen gjorde at førstelagsopptredenene stadig ble færre. Etter et halvt år og én kamp i Rangers gikk ferden videre til Derby County i 2008, hvor han fikk et anselig antall kamper i løpet av de to sesongene han tilbragte der.

I august 2009 ble Carroll enig med Odense om en treårskontrakt, men heller ikke her skulle oppholdet bli langvarig. I februar tidligere i år signerte danskene Stefan Wessels, noe som førte til at 33-åringens kontrakt ble avbrutt. Siden det har han vært på prøvespill både i Sheffield United og League Two-klubben Barnet, men har ikke imponert nok til å bli tilbudt kontrakt.

– Jeg kom hjem fra Danmark for å spille fotball i England, men for øyeblikket er det stille. Jeg trenger bare noen få treninger i noen klubber for å bevise at jeg fortsatt er ung for keeper å være, i tillegg til at jeg som 33-åring også har erfaring. Forhåpentligvis skjer det noe i løpet av de neste ukene, sier Carroll ifølge Sky Sports.

– Det er en stund siden jeg har vært i engelsk fotball, så det hadde vært fint om jeg fant en klubb hvor jeg kunne ha kjempet om en plass i startelleveren med en gang. Om jeg havner i den situasjonen at jeg blir nummer to, må jeg bare jobbe veldig hardt, bevise noe på trening, imponere på reservelaget og vise at jeg fortjener en plass i førsteelleveren – det er sånn fotball fungerer, spesielt for en keeper.

– Det er bare én plass i laget, men jeg har vært med i gamet i 15 år og vet hva det handler om. Jeg trenger bare å få foten på innsiden av døra i en klubb, sånn at jeg kan kjempe hardt for å vise meg fram igjen.

Powered by Labrador CMS