– Alltid en fryd å spille der

Ronald Koeman gleder seg til søndagens oppgjør på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Det er bare en måned siden Manchester United slo Ronald Koeman og hans Southampton 2-1 på St. Mary’s, men allerede søndag er det duket for returoppgjøret på Old Trafford.

Siden kampen 8. desember har det gått opp og ned for begge lag, men den største forskjellen er at United ikke har tapt siden byderbyet mot Manchester City for over to måneder siden.

Det endrer seg forhåpentligvis seg ikke med det første, selv om Koemans menn ser ut til å være friske og fine foran oppgjøret, til tross for at de ikke maktet mer enn 1-1 mot Championship-laget Ipswich..

– De ser friske ut, og forhåpentligvis spiller de bedre enn de gjorde mot Ipswich [i FA-cupen] forrige uke.

EVANS: Jubler for mål mot Southampton i desember.
EVANS: Jubler for mål mot Southampton i desember.

– Selvsagt er det godt med den pausen. Ikke bare våres spillere heller, jeg tror alle i Premier League trenger noen dager pause etter juleprogrammet.

– Nå har vi enda en viktig uke foran oss, søndag spiller vi mot Manchester United, og det er alltid hyggelig. En stor stadion, det er  alltid en fryd å spille der.

– Nød til å være friske mot United

Koeman & co. pangstartet nyåret med en 2-0-seier over Arsenal første nyttårsdag, men nederlenderen nekter å skryte av egne spillere av den grunn.

– Jeg synes for eksempel Arsenal var betydelig hvassere enn det vi var. Vi hadde gode perioder, men de så friskere ut.

– Spillerne virker å være i form, og jeg tror de hadde godt av å være sammen med familien en liten stund. De er nødt til å være friske når de møter lag som Manchester United.

CLYNE: Klar mot United?
CLYNE: Klar mot United?

Og Nathan Clyne, som måtte ut med skade like før juleprogrammet startet, ser ut til å være klar for spill snart.

– Han ser bra ut, han har trent hele uken. Spillere som Clyne og Jack Cork har trent med resten av laget, og det er gode nyheter.

 

Powered by Labrador CMS