– Forventer United i gullkampen

Southampton tar med seg en ny spiss til Old Trafford. Les hva manageren sier før helgas kamp.

Publisert Sist oppdatert

Southampton forsterket denne uka med QPR-spiss Charlie Austin, 26-åringen som har scoret jevnlig både i Premier League og Championship de siste årene.

Nå bekrefter Ronald Koeman at han kommer til å bli med i troppen mot United.

Se her for alle bekreftede kjøp av Premier League-klubber i januar.

– Jeg var litt bekymret siden han slet med en hamstring-skade før vi kjøpte han, men vi har testet ham og han har gjennomført all trening denne uka. Han er i fysisk form, og kan være en del av troppen denne helga.

Ønsker reprise

Southampton vant 1-0 på Old Trafford forrige sesong, deres første seier på Drømmenes Teater på 27 år.

Nå vil Koeman ha en reprise.

Southampton v West Ham United - Premier League
Ronald Koeman.

– Selvsagt kan vi også slå United. Vi vet at vi kan slå dem, men vi må levere på et høyt nivå.

– Er du imponert over Uniteds form de siste ukene?

– Nei, jeg kan ikke si at jeg er imponert. Jeg forventer jo at et lag som United kjemper om tittelen. United er et storlag, det er en stor utfordring, men vi har fantastiske minner fra Old Trafford forrige sesong (vant 1-0). Det er viktig for spillerne å vite at vi kan slå de store lagene, lag som bruker mye penger, for det handler om hva man gjør på banen. Vi trenger ikke å være redd fordi vi møter United. Vi vant på Old Trafford forrige sesong. Vi har riktignok tapt to ganger mot dem hjemme, men i begge de kampene var vi det beste laget. Vi skapte de største sjansene, men tapte på grunn av stygge feil, så jo, vi kan tro på seier lørdag.

– United spiller som man kan forvente. Kanskje de sliter litt med å score mål, men samtidig slipper de inn svært få mål. De er vanskelige å slå, selv om det er vanskelig for dem å finne seirer også. De fikk med seg selvtillit etter seieren mot Liverpool. De kjemper for en plass høyt på tabellen, og jeg mener også at et lag som United må være helt der oppe, så det blir tøft. Vi må levere en perfekt kamp for å vinne på lørdag.

– Situasjonen vår er uansett komfortabel etter de to siste kampene mot WBA og Watford hjemme (begge vunnet), sier Koeman.

Powered by Labrador CMS