– Den beste siden Shearer

Ron Atkinson tar Wayne Rooney i forsvar.

Publisert Sist oppdatert

Wayne Rooney har i mange år vært én av Uniteds beste spillere og et eventuelt salg av engelskmannen har av de aller fleste blitt vurdert som et sportslig tap for Sir Alex Ferguson.

I år har imidlertid ryktene gått høyt og lavt om at skotten ikke lenger verdsetter Rooneys talent i samme grad etter at han blant annet vraket 27-åringen i sesongens

kanskje viktigste kamp hjemme mot Real Madrid.

Siden den gang har rykter om PSG og Barcelona blusset opp ved hver anledning angriperen ikke har maktet å levere varene eller blitt byttet ut i avgjørende kamper.

Tidligere United-manager Ron Atkinson tar nå et oppgjør med Rooneys kritikere.

– Mye blir sagt om Rooney, men jeg tror han blir i klubben minst to-tre år til. Jeg ser på ham som kanskje det største talentet vi har hatt siden Alan Shearer. Han er en spiss som kan spille på høyeste nivå for både klubb og landslag, sier Atkinson.

Ironisk nok gikk nettopp Alan Shearer og rådet Wayne Rooney til å vurdere fremtiden i Manchester United tidligere denne uken.

– Han er matchvinner. En spiller som kan gjøre en forskjell. Uansett hva folk sier om United så har de fortsatt matchvinnere, fortsetter Atkinson.

– Du kan ikke kritisere et lag som vinner ligaen og ligger milesvis langt foran. Kanskje er de ikke like spesielle som noen av deres tidligere lag og det kunne være jevnere dersom City hadde vært like stabile som de har vært i derbykampene og semifinalen deres i FA-cupen.

– Men i serien har United vært best. United vinner, avslutter Atkinson.

Powered by Labrador CMS