– Jeg vet ikke (om jeg er med videre)

Romelu Lukaku innrømmer at fremtiden hans i United er usikker.

Publisert Sist oppdatert

De færreste spillere kan nok føle seg trygge på United-fremtiden sin nå som det er forventet en opprydding i stallen i sommer.

Det gjelder ikke minst Romelu Lukaku, som jevnlig er blitt nevnt som én av spillerne United er villig til å selge i sommer.

Etter Chelsea-kampen ble belgieren spurt om fremtiden sin.

– Jeg vet ikke (om jeg er her neste sesong), og jeg er ikke her for å spekulere. Jeg er fortsatt under kontrakt, sa Lukaku ifølge Manchester Evening News.

Lukaku har tidligere i april sagt rett ut at han ønsker å spille i Italia senere i karrieren, og agenten har understreket at belgieren ønsker å spille – og vinne – i flere ulike land.

15 MÅL: Tar man bort straffemål så er det Romelu Lukaku som har scoret flest mål denne sesongen. Med straffer har Paul Pogba en scoring mer.
15 MÅL: Tar man bort straffemål så er det Romelu Lukaku som har scoret flest mål denne sesongen. Med straffer har Paul Pogba en scoring mer.

Foreløpig er det imidlertid United som er fokuset – der 25-åringen har en kontrakt frem til 2022.

– Det er en annerledes stil her nå. Vi spiller med mer intensitet, og man må være fysisk forberedt. Det positive var at vi dominerte kampen. Vi fortjente seieren, selv om ikke klarte å vinne. Nå må vi ta seks poeng på de to siste kampene, sa han.

Powered by Labrador CMS