– Zlatan vil få frem det beste i Lukaku

– Enten de skal spille sammen eller konkurrere om den samme spissplassen, vil Ibrahimovic løfte Lukaku, spår den tidligere storscoreren.

Publisert Sist oppdatert

Andy Cole er skråsikker på at Zlatan Ibrahimovic sitt comeback er strålende nyheter, både for Manchester United og særlig for Romelu Lukaku.

– Konkurranse er gunstig

– Jeg var privilegert nok til å være i en lignende situasjon i United der jeg hadde andre spillere som kjempet om spissplassen og den konkurransen fikk frem det beste i deg. På samme måte har jeg ingen tvil om at det (Ibrahimovic sitt comeback, red.anm) vil få frem det beste i Lukaku sier Cole til Manutd.com.

ENDELIG TILBAKE: Zlatan Ibrahimovic erstattet Anthony Martial mot Newcastle. Det var svenskens første United-kamp siden skaden han pådro seg mot Anderlecht i vår.

Cole kom til Manchester United vinteren 1995 som den dyreste spilleren i klubbens historie.

I starten av United-karrieren skulle Cole dannet spisspar med Eric Cantona, men de to rakk knapt å spille sammen før Cantona ble utestengt for det famøse karatesparket på Selhurst Park.

Blomstret med Yorke

Siden fikk Cole tøff konkurranse fra Ole Gunnar Solskjær, Teddy Sheringham og Paul Scholes som hadde gått gradene i Uniteds akademi, og det var først da Dwight Yorke kom til klubben at Cole for alvor blomstret.

Radarparet scoret 53 mål i 1998/99-sesongen da United vant «The Treble»

MÅLFARLIG: Andy Cole og Manchester United slår Feyenoord 3-1 på De Kuip i Rotterdam i november 1997. Den gamle storscoreren tror Zlatan Ibrahimovic sin retur i United-troppen er gode nyheter for Romelu Lukaku.

De fleste antar at José Mourinho vil veksle mellom Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku som enslig spiss, men Cole har ikke noe mot å se begge to på banen samtidig.

– Lukaku startet sesongen veldig bra, men har slitt litt i et par kamper der laget ikke skapte så mange sjanser. Men Zlatans comeback vil få ut det beste i Lukaku, spår Cole. 

Powered by Labrador CMS