– Han gjør det fantastisk, men det er ingen overraskelse

– Forskjellen er at nå presterer han i en storklubb, sier Zlatan.

Publisert Sist oppdatert

Mens Zlatan Ibrahimovic jobber hardt for å komme tilbake fra skaden han pådro seg i vår, følger han Manchester United med argusøyne fra sidelinja.

Spilleren som har tatt svenskens rolle i laget er Romelu Lukaku. Den tidligere Everton-spilleren har allerede scoret ti mål denne sesongen.

– Annet press

– Han gjør det fantastisk bra, men det er ingen overraskelse. Den eneste forskjellen nå er at han gjør det i en storklubb. Med all respekt for Everton, og alle andre klubber han har spilt i, sier Zlatan til MUTV.

– Presset er her helt annerledes, sier han.

ZLATAN: Nærmer seg trolig gressmatta igjen. Allerede forrige uke trente han med resten av United-laget.

Hvordan er du når du ser kamper fra sidelinja? Blir du engasjert og hopper opp eller er du avslappet?

– Jeg er emosjonell, og jeg ser åpenbart ting annerledes fra de andre, fordi jeg er fremdeles en del av spillet, og er aktiv, sier han.

– Føles lenge

Zlatan gleder seg stort til å være tilbake på banen. En rekke engelske aviser har spekulert i om at svensken kan være tilbake allerede i november. Selv blir ikke en mulig returdato nevnt i intervjuet med klubbkanalen.

– Jeg er veldig gira nå. Jeg har ikke spilt på lenge. Selv om det bare har gått fem-seks måneder, føles det veldig lenge fordi det er min første alvorlige skade, og jeg vet hva jeg har gått gjennom disse månedene, sier han.

Powered by Labrador CMS