– Jeg ville at Pogba skulle få målet sitt

Romelu Lukaku er fornøyd med egen form, og mener Pogba glemmer straffemissen fort.

Publisert Sist oppdatert

Endelig kommer målene for Romelu Lukaku, som er inne i sin beste form under Ole Gunnar Solskjær.

Mot Southampton ble han igjen avgjørende, men Lukaku fokuserte på å fordele skryt etter kampslutt.

Unnet Pogba målet sitt

– Ja, dette var en fantastisk seier. Vi matte ha tre poeng I dag – og vi klarte det. Vi skapte mange sjanser, og burde kanskje ha scoret flere. Alt som betyr noe er seieren.

På overtid fikk United tildelt straffe da Rashford ble felt i Soton-feltet. Det ville kanskje vært naturlig at Lukaku der fikk muligheten til å fullføre hattricket sitt, men det var lagets faste straffetager – Paul Pogba som fikk muligheten fra merket. 

Tripp, tripp, trapp og bom. 

– Jeg er jo en spiss, men jeg ville at Pogba skulle få målet sitt. Han har vært så viktig for oss denne sesongen, og dette kommer han seg over.

– Jeg var fokusert på seier i dag – og at jeg skulle hjelpe lagkameratene mine. Sjefen ga meg en ny mulighet fra start, så jeg er glad. Vi jobber hardt på treningsfeltet, og vi er klare for utfordringene som venter, avsluttet en smørblid belgier.

Allerede på onsdag venter en formidabel utfordring, når United må snu 0-2-tapet mot PSG på Old Trafford i Paris.

– Det var helt utrolig i dag!

Diogo Dalot erstattet en skadet Alexis Sánchez like etter hvilen, og gikk inn i en offensiv rolle for United.

En rolle han taklet ypperlig, og det går fint an å argumentere for at United så bedre ut etter at 20-åringen fra Portugal entret banen. 

– Det er alltid stort å spille på denne stadionen – og for et comeback det ble! Det var en utrolig anledning. I dag fikk de fremmøtte se noen fantastiske mål, og atmosfæren var god. Det viktigste er uansett at vi fikk med oss tre poeng, sa Dalot.

Powered by Labrador CMS