– Juventus har et fantastisk prosjekt

Men Romelu Lukakus sitater har blitt tatt ut av kontekst.

Publisert Sist oppdatert

Romelu Lukaku herjer i disse dager for Belgia, hvor han tilsynelatende ikke kan slutte å score mål.

For United har det gått noe tråere i sesonginnledningen, med bare fire mål så langt denne sesongen.

Det siste døgnet har også Lukakus navn dukket opp i forbindelse med en overgang til Juventus etter et intervju med La Gazzeta dello Sport i helgen. 

– Juventus har et fantastisk prosjekt på plass, og de ser ikke ut til å stoppe. Hvert år forsøker de å forbedre seg. Juventus er uten tvil et av de to-tre beste lagene i Europa. De har en god trener, og bra dekning i hver posisjon, sa Lukaku til italienske La Gazzetta dello Sport.

Uniteds neste motstander i Champions League er nettopp Juventus, og dette var naturligvis det mest interessante temaet for den italienske pressen. 

STOR FAN: Romelu Lukaku mener Douglas Costa var et fantastisk kjøp for Juventus.

– Ronaldo står naturligvis frem, men det er mange spillere vi må være obs på: (Paulo) Dybala ser bedre ut for hver runde, men jeg er spesielt glad i Douglas Costa. Han er en fantastisk signering, og hele karrieren hans er bevis på at han utgjør den store forskjellen, sa Lukaku.

– Det er en tøff gruppe, men Manchester United ønsker åpenbart å avslutte på topp!

Romelu Lukaku er ikke den eneste i Lukaku-familien med fotballferdigheter langt over snittet. 

Jordan Lukaku bekler til daglig venstrebacken i Lazio, og i forbindelse med dette ble Lukaku spurt om han kunne tenke seg å spille i Serie A på et tidspunkt i karrieren. 

LES OGSÅ: Mannen bak Juventus-suksessen vil være perfekt for United

– Hvorfor ikke? Jeg håper at det skjer, svarte Lukaku.

Dette er langt fra så dramatisk som man får inntrykket av andre steder, og vi påpeker at i den originale saken fra Italia vinkles det ikke på at Lukaku ønsker seg bort fra Manchester United.

Manchester United tar i mot Juventus på Old Trafford om en drøy uke – tirsdag 23. oktober.

Der står Juventus med full pott etter to runder, to poeng foran United – som nylig måtte se Valencia reise hjem fra Manchester med et verdifullt poeng i bagasjen. 

Powered by Labrador CMS